Bosboom Toussaintstraat 22 H, Amsterdam

Price   € 19.200 p.j.  

Rented

Omschrijving

BOSBOOM TOUSSAINTSTRAAT 22-H te AMSTERDAM

Gelegen aan een van de mooiste straten van Amsterdam, tussen de Nassaukade en Bilderijkstraat bieden wij deze mooie winkelruimte aan van ca. 64m² aan de Bosboom Toussaintstraat 22-H.

De klassieke gevel, in een wit/groene kleurstelling, heeft een zeer groot raam waardoor de lichtinval super is. De opzet van de ruimte, welke ruim is, is ook voor vele doeleinden geschikt. Door middel van een trapje bereikt men het toilet en pantry.

De brede straat, vele bomen en prettige sfeer, maken dit pand een tot een heerlijke plek!
De bestemming is Gemengd-2 en geschikt voor o.a. detailhandel, consument verzorgende dienstverlening en publieksgerichte zakelijke dienstverlening, kantoor en maatschappelijke voorzieningen. Ondersteunende horeca is tevens mogelijk bij detailhandel.

De locatie zelf is ook ideaal gelegen en goed bereikbaar met de auto, tram en overige vervoersmiddelen.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt casco opgeleverd in de huidige staat, inclusief de huidige indeling en voorzieningen.

Bereikbaarheid:
Met eigen vervoer zeer goed bereikbaar via de Bilderdijkstraat, Stadhouderskade en Admiraal de Ruyterweg. Daarnaast is het pand op loopafstand van diverse bus- en tramhaltes.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg.

Huursom:
€ 19.200,00 per jaar.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model 2015) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Huurperiode:
5 + 5 jaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening:
Telkens na een periode van tenminste vijf jaar zal de huurprijs worden aangepast naar het dan geldende niveau van de plaatselijke markthuurwaarde.

Zekerheidstelling:
Huurder zal een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Aanvaarding:
Per direct.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Details

Price
€ 19.200 p.j. Rented
District
Helmersbuurt Oost
Location
residential area
Zipcode
1054 AR Amsterdam
Type
Shop
BuildYear
1894
Total surface
64m²
Floors
1
Front width
440

Location

[ { "address": "Bosboom Toussaintstraat 22", "zipCode": "1054 AR", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3658405, "lng": 4.8765932 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?