Haarlemmer Houttuinen 519, Amsterdam

Price   € 2.000 p.m.  

Rented

Omschrijving

Ruime en lichte bedrijfsruimte in het centrum van de stad met een oppervlakte van 126 m2.

Uitstekend gesitueerd in het centrum van de stad met om de hoek de Haarlemmerdijk en de Haarlemmerstraat met een gevarieerd aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Uitstekend bereikbaar met het centraal station op 10 minuten loopafstand. Daarnaast overig openbaar vervoer praktisch voor de deur.

De huidige bestemming is Gemengd-1.

De indeling is als volgt;

Entree aan de straatzijde middels toegangsdeur of overheaddeur. Lichte en open ruimte met hoog plafond. Pantry in open opstelling. Extra kamer aan de achterzijde. Toiletruimte met douche en wastafel. Toegang tot een gemeenschappelijke binnenplaats.

De ruimte heeft thans geen cv voorziening.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten.

Details

Price
€ 2.000 p.m. Rented
District
Haarlemmerbuurt West
Location
residential area
Zipcode
1013 GM Amsterdam
Type
Business space
Contains
Production hall
BuildYear
1982
Total surface
126m²

Location

[ { "address": "Haarlemmer Houttuinen 519", "zipCode": "1013 GM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3845603, "lng": 4.8852318 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?