Prinsengracht 827 H, Amsterdam

Price   € 4.750 p.m.  

Omschrijving

Prachtige ruimte gelegen nabij het Spiegelkwartier met geweldig uitzicht over de Prinsengracht.
De hoogte in het pand en de zichtbare balklaag zorgen voor een authentieke uitstraling. De begane grond bestaat uit 132 m2 bedrijfsruimte. Het bijzondere aan de ruimte is de hoogte van méér dan vier meter en het glazen plafond op twee plekken in de uitbouw. Aan de voorzijde een prachtige hoge pui, in het midden van de bedrijfsruimte een kitchenette en een separate toiletruimte. Aan het plafond zijn mooie armaturen.

Aan bijzondere winkels in de omgeving geen tekort, in de Nieuwe Spiegelstraat voeren galerijen en boutique shops de boventoon. Daarnaast zijn er verschillende horecagelegenheden in de directe omgeving te vinden, zoals ‘Buffet van Odette’, restaurant RED of het onder Amsterdammers welbekende café ‘de Heuvel’.

Bestemming: Gemengd1

Details

Price
€ 4.750 p.m.
District
Van Loonbuurt
Location
city center, residential area
Zipcode
1017 KB Amsterdam
Type
Shop
BuildYear
1660
Total surface
132m²
Floors
1

Location

[ { "address": "Prinsengracht 827", "zipCode": "1017 KB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3628138, "lng": 4.8889109 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

×

Coronavirus

Veiligheid en de continuïteit tijdens het coronavirus

Meer informatie