S. F. van Ossstraat 52, Amsterdam

Price   € 27.000 p.j.  

Omschrijving

S.F. van Ossstraat 52 te Amsterdam

Aan de S.F. van Ossstraat in stadsdeel Nieuw-West, nabij de Pieter Calandlaan en Meer en Vaart, bieden wij een kantoor-/praktijkruimte aan van circa 117 m2. Het object heeft een sociaal/medische bestemming, is gelegen op de begane grond en is voorzien van verwarming, airconditioning, systeemplafond met verlichting, eigen toilet en pantry.

De bereikbaarheid is uitstekend: de snelwegen A4, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten via de Cornelis Lelylaan te bereiken. Ook het aanbod aan openbaar vervoer is ruim: bus- en tramhaltes vindt u op loopafstand.

Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor vijf jaar met vijf optiejaren en een aanvangshuurprijs van € 27.000,00 per jaar (te vermeerderen met BTW) en een voorschot voor leveringen en diensten van € 3.600,00 per jaar (te vermeerderen met BTW). De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Bij ondertekening van de huurovereenkomst dient huurder een waarborgsom ter grootte van drie maandelijkse (bruto) huurverplichtingen te storten.

Aanvaarding en oplevering in overleg.

Details

Price
€ 27.000 p.j.
District
Osdorp Zuidoost
Location
mall, residential area
Zipcode
1068 JL Amsterdam
Type
Office space
BuildYear
1964
Total surface
117m²
Floors
1

Location

[ { "address": "S. F. van Ossstraat 52", "zipCode": "1068 JL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3561546, "lng": 4.8127786 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?