Stammerkamp 13, Diemen

Price   € 1.650 p.m.  

Rented

Omschrijving

Stammerkamp 13, 1112 VE in Diemen.

Het object is gelegen in een strip van vier gelijksoortige objecten op een bedrijventerrein in Diemen, Stammerdijk genaamd.

Het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Diemen omvat de bedrijven terreinen Verrijn Stuart, Stammerdijk en de Sniep. Op de bedrijventerreinen Verrijn Stuart, de Sniep en Stammerdijk bevinden zich bedrijven met grote diversiteit in grootte en sector (van onder andere lichte industrie, bouw, transport en logistiek, distributie tot facilitaire dienstverlening en de creatieve sector).

De Stammerkamp is te bereiken middels de A10 afslag S113 en A1 afslag Diemen. Het metro station ''Verijn Stuartweg'' ligt op loopafstand. De tram- en busverbindingen via de Muiderstraatweg.

De parkeermogelijkheden geschiedt op eigen terrein middels de gezamelijke parkeerplaatsen.

De indeling is als volgt:
Bestraat terrein met gemeenschappelijke parkeerplaatsen en buurweg. Achterom met hekwerk afgesloten.

Entree/hal met trapopgang naar eerste verdieping en toegang bedrijfshal.
Bedrijfshal met overhead deur, nooddeur naar achterom, meterkast gas- elektra- (11 groepen) en watermeter, toegang pantry. De pantry bestaat uit een aanrechtblad met spoelbak, boven en onderkasten, warmwater middels gasgeiser en opstelplaats koelkast.
Vanuit de pantry toegang toiletruimte en CV kast met CV-ketel merk Intergas VR.

Middels een vaste extra brede trap toegang tot de eerste verdieping, overloop die toegang geeft tot de centrale ruimte met een ruime pantry in rechte opstelling.
Vanuit de centrale ruimte toegang tot drie kantoren en twee archiefruimtes en een tweede toilet met wasbakje.

Het sanitair en en de hal is betegeld. De bedrijfshal is voorzien van een afgewerkte betonvloer, op de verdieping ligt deels laminaat en deels vloerbedekking.
De verdieping heeft een verlaagd systeemplafond met TL armaturen.
De verwarming geschiedt deels met radiatoren. Het gehele gebouw is recent volledig geschilderd en is direct te betrekken!

Details

Price
€ 1.650 p.m. Rented
District
Stammerdijk
Location
business
Zipcode
1112 VE Diemen
Type
Business space
Contains
Production hall, Office space
BuildYear
1988
Total surface
260m²
Floors
1

Location

[ { "address": "Stammerkamp 13", "zipCode": "1112 VE", "city": "Diemen", "lat": 52.3303481, "lng": 4.9861928 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?