Zijlstraat 55, Haarlem

Price   € 2.500 p.m.  

Rented

Omschrijving

Prachtig gelegen chique winkelruimte met ruime bovenwoning in het stadcentrum van Haarlem. De Zijlstraat geldt als een van de populairste winkelstraten van Haarlem. Zo zijn er diverse grote winkelketens als SUITSUPPLY, Cavallaro, Hästens en Doppio Espresso gevestigd, maar zeker ook de zelfstandige retailer.

Locatie:
De Zijlstraat ligt zeer gunstig ten opzichte van de Grote Markt, de Grote Houtstraat, diverse uitvalswegen, NS station en de parkeergarages “de Appelaar” en “de Raaks”. Vanaf “de Raaks” is de Zijlstraat een aanlooproute naar het centrum.

Oppervlakte:
- De winkelruimte ca. 56 m2;
- Woning ca. 100 m2;
- Dakterras ca. 20 m2.

Frontbreedte:
Ca. 5 meter.

Indeling:
Middels de karakteristieke winkelpui komt u de winkelruimte binnen. De winkelruimte oogt ruim en uitnodigend. Via de inpandige trap komt u op de eerste etage waar zich een grote woonkamer met massief houten vloer, een ruime keuken en separaat toilet bevindt. Vanuit de trap in de woonkamer komt u op de tweede etage waar zich twee ruime slaapkamers bevinden en een onlangs gerenoveerde badkamer met douche, wastafel en toilet. Via de achterslaapkamer komt u op het dakterras.

Huursom:
Totaal: € 2.500,- excl. BTW per maand en is als volgt opgedeeld:
- € 1.500,- voor de winkelruimte, te vermeerderen met BTW;
- € 1.000,- huur voor de woning, er worden geen servicekosten gerekend.

Indien de BTW niet kan worden verrekend zal de huurprijs worden gecorrigeerd tot een nader te bepalen bedrag.

Voorzieningen:
- Design armaturen;
- Gestuukte wanden;
- Massief houten vloer in de woning;
- Ruime keuken;
- Gerenoveerde badkamer;
- CV-ketel Nefit Eco MLine HR;
- Meterkast met 6 groepen;
- Dakterras.

Energie- en waterkosten:
Dienen op naam van huurder gesteld te worden.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg of in één van de nabijgelegen parkeergarages.

Bereikbaarheid:
De Zijlstraat is uitstekend te bereiken met zowel eigen- als openbaar vervoer. Het NS station Haarlem is op loopafstand.

Huurovereenkomst:
Op basis van de model huurovereenkomst ROZ 2012 in de zin van 290-bedrijfsruimte.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurtermijn:
5 jaren plus 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
12 maanden voor het eind van de eerste huurperiode van 5 jaren.

Maken van een afspraak of meer informatie:
Via Heule Makelaardij Haarlem
023-737 04 68 of
haarlem@heulemakelaars.nl

Details

Price
€ 2.500 p.m. Rented
District
Binnenstad
Location
city center
Zipcode
2011 TK Haarlem
Type
Shop
BuildYear
1870
Total surface
156m²
Floors
3
Front width
500

Location

[ { "address": "Zijlstraat 55", "zipCode": "2011 TK", "city": "Haarlem", "lat": 52.3824426, "lng": 4.6328191 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?