Zijlstraat 60, Haarlem

Price   € 27.500 p.j.  

Rented

Omschrijving

Op dit ogenblik wordt de Zijlstraat 60 druk verbouwd en op de begane grond een prachtige winkelruimte gerealiseerd. De winkelruimte heeft een vloeroppervlak van circa 85m² (VVO) en wordt casco plus opgeleverd. De frontbreedte bedraagt circa 3,50 meter maar de winkel loopt aan de achterzijde verrassend breed uit. Wat meteen opvalt is de hoogte van het plafond.
De Zijlstraat, één van 'De Zeven Gouden Staatjes' geldt als een van de populairste winkelstraten van Haarlem. Zo zijn er diverse grote winkelketens als SUITSUPPLY, Cavallaro, Hästens en Doppio Espresso gevestigd, maar zeker ook de zelfstandige retailer.

Locatie:
De Zijlstraat ligt zeer gunstig ten opzichte van de Grote Markt, de Grote Houtstraat, diverse uitvalswegen, NS station en de parkeergarages “de Appelaar” en “de Raaks”. Vanaf “de Raaks” is de Zijlstraat de aanlooproute naar het centrum.

Oppervlakte:
De winkelruimte ca. 85m² (VVO).

Frontbreedte:
Ca. 3,50 meter.

Indeling:
Door huurder zelf in te delen.

Huursom:
€ 27.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Indien de BTW niet kan worden verrekend zal de huurprijs worden gecorrigeerd tot een nader te bepalen bedrag.

Oplevering:
De winkelruimte wordt casco plus opgeleverd.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg of in één van de nabijgelegen parkeergarages (Raaks of De Appelaar).

Bereikbaarheid:
De Zijlstraat is uitstekend te bereiken met zowel eigen- als openbaar vervoer.
Het NS station Haarlem is op loopafstand.

Huurovereenkomst:
Op basis van de model huurovereenkomst ROZ 2012 in de zin van
290-bedrijfsruimte.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Energie- en waterkosten:
Dienen op naam van huurder gesteld te worden.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurtermijn:
5 jaren plus 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
12 maanden voor het eind van de eerste huurperiode van 5 jaren.

Maken van een afspraak of meer informatie:
Via Heule Makelaardij Haarlem
023-737 04 68

Details

Price
€ 27.500 p.j. Rented
District
Binnenstad
Location
city center
Zipcode
2011 TP Haarlem
Type
Shop
BuildYear
1550
Total surface
85m²
Floors
1
Front width
350

Location

[ { "address": "Zijlstraat 60", "zipCode": "2011 TP", "city": "Haarlem", "lat": 52.382284, "lng": 4.6326117 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?