Westelijke Randweg 1, Overveen

Price   € 750.000 k.k.  

Sold

Omschrijving

In opdracht van de Provincie Noord-Holland worden een bedrijfs-/opslagloods en garage te koop aangeboden. De opstallen, gelegen op eigen grond, zijn gesitueerd op een ruim perceel van ca. 4.572 m². De infrastructuur van het perceel en opstallen stimuleren continuering van gebruik. De praktische bereikbaarheid en het goed te beveiligen perceel zorgen voor een doelmatige locatie.

Ligging
De loods is gelegen aan een ventweg (Willem de Zwijgerlaan), welke parallel loopt aan de Westelijke Randweg. Het object ligt gunstig t.o.v. uitvalswegen, station Haarlem en Overveen en het centrum van Haarlem. Het station Overveen ligt op 3 autominuten van het object vandaan en Haarlem station is met 7 autominuten te bereiken. Ook het centrum van Haarlem ligt op een kleine afstand van het object.

Bedrijfs-/opslagloods
De bedrijfs-opslagloods betreft de voormalige opslagloods voor verkeersborden van de Provincie. De loods beschikt over 3 overhead inrijdeuren en een separate loopdeur die toegang biedt tot een hal met een vloeroppervlak van ca. 132 m² v.v. een vrije hoogte van ca. 4,45 m. De industriële klapdeuren bieden toegang tot een werkplaats v.v. een verdieping voor opslag, toiletruimte, aparte doucheruimte, berging en een kantineruimte v.v. keukenblok met wastafel. De aangrenzende loods beslaat een vloeroppervlak van ca. 180 m² v.v. een vrije hoogte van ca. 3,20 m.

Garage
Op het terrein bevindt zich tevens een garage/opslagloods met een gebruiksoppervlakte van ca. 70 m². Opgetrokken uit betonelementen v.v. bitumineuze dakbedekking.

Wetenswaardigheden
- BVO: ca. 524 m²;
- VVO: ca. 478 m²;
- Maatschappelijke bestemming;
- Perceelsoppervlak ca. 4572 m²;
- notaris ter keuze verkoper;
- Oplevering in overleg, kan spoedig.

Details

Price
€ 750.000 k.k. Sold
District
Overveen
Zipcode
2014 AX Overveen
Type
Business space
Contains
Production hall
BuildYear
1981-1990
Build type
Existing
Total surface
524m²

Location

[ { "address": "Westelijke Randweg 1", "zipCode": "2014 AX", "city": "Overveen", "lat": 52.3808273, "lng": 4.6151037 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?