Rosbayerweg 69, Wormerveer

Price   € 900 p.m.  

Rented

Omschrijving

Rosbayerweg 69 (1521 RW) te Wormerveer


Het object is gelegen in een blok van achttien gelijksoortige objecten op bedrijventerrein Noorderveld II in Wormerveer.

Op het bedrijventerreinen Noorderveld II bevinden zich bedrijven met grote diversiteit in grootte en sector (van onder andere lichte industrie, bouw, transport en logistiek, distributie tot facilitaire dienstverlening en de creatieve sector).

De Rosbayerweg ligt op 10 minuten rijden vanaf de A9 en A8.


INDELING:

TERREIN
Bestraat terrein met gemeenschappelijke parkeerplaatsen en buurtweg.

BEGANE GROND (ca. 66,2 m²)
Entree/hal met trapopgang naar eerste verdieping, meterkast gas- elektra- en watermeter, pantry (bestaat uit een aanrechtblad met spoelbak, boven- en onderkasten), toiletruimte en toegang bedrijfshal met overhead deur en betonvloer.

1e VERDIEPING (ca. 66,2 m²)
Middels een vaste extra brede trap toegang tot de eerste verdieping, een centrale ruimte met een grote keuken in rechte opstelling.
Vanuit de centrale ruimte toegang tot een kantoor en een archiefruimte. De verdieping heeft een verlaagd systeemplafond met TL armaturen en deels vloerbedekking.


Direct te betrekken!

Details

Price
€ 900 p.m. Rented
District
Karnemelksepolder
Zipcode
1521 RW Wormerveer
Type
Business space
Contains
Production hall
BuildYear
2002
Total surface
132m²

Location

[ { "address": "Rosbayerweg 69", "zipCode": "1521 RW", "city": "Wormerveer", "lat": 52.5050309, "lng": 4.7897513 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?