Rijnegomlaan 64 - Aerdenhout

Price   € 950.000 k.k.  

Description

Dit aantrekkelijke, halfvrijstaande familiehuis ligt in een gewilde kinderrijke buurt te midden van een groene woonomgeving nabij winkels, scholen, NS-Station Heemstede-Aerdenhout en uitvalswegen. De tuin rondom is voorzien van verschillende terrassen. De ruime maatvoering, speelse en praktische indeling en aanwezigheid van vijf slaapkamers maken deze woning tot een ideaal familiehuis.

Ligging
De Rijnegomlaan is centraal gelegen in Aerdenhout, een deelgemeente van de gemeente Bloemendaal. Op 5 minuten fietsafstand, aan de Zandvoortselaan te Heemstede, bevinden zich hoog gekwalificeerde winkels waar in ruime mate wordt voorzien in het aanbod van de dagelijkse boodschappen. Er wordt in Aerdenhout uitstekend basisonderwijs gegeven, terwijl in de onmiddellijke nabijheid (Haarlem, Heemstede) ruime mogelijkheid tot het volgen van middelbaar onderwijs aanwezig is. Ook worden in de directe omgeving volop mogelijkheden geboden in sportvoorzieningen en natuurgebieden zoals bos, duin en strand. Het NS-station Heemstede-Aerdenhout ligt op 5 minuten fietsafstand, met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam en Den Haag/Rotterdam. In slechts 30 minuten zijn Amsterdam, Schiphol & Den Haag per auto bereikbaar.

Indeling
Begane grond: Ruime entree met vestibule en garderobe, hal met trapkast geeft toegang tot de ruime lichte woonkamer, separate eetkamer en separate keuken. Aan de achterzijde is de woonkamer voorzien van een houtkachel en openslaande deuren naar de tuin, de eetkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en middels de openslaande deuren kunt u op het aangrenzende terras genieten van de ochtendzon. De recent vernieuwde keuken, voorzien van inbouwapparatuur, is gelegen aan de achterzijde en geeft tevens toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: Via de trap, met elegante glas in loodramen in het trappenhuis, komt u op de ruime overloop van de eerste etage. Vanuit hier heeft u toegang tot twee ruime slaapkamers, een werkkamer en een ruime badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren geeft toegang tot een balkon. Aan de voorzijde is eveneens een slaapkamer gesitueerd. Daarnaast is een zijkamer als derde slaapkamer of als studeerkamer. De recent vernieuwde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en wasmachineopstelling en gelegen aan de achterzijde.

Tweede verdieping: De zolderverdieping is in twee kamers ingedeeld. De eerste kamer aan de voorzijde van de woning betreedt u direct bij bovenkomst. De tweede kamer, voorzien van doucheruimte met wastafel, is gelegen aan de achterzijde. Hier vindt u ook de CV opstelling.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegronden;
- Woonoppervlak ca. 168 m², inhoud ca. 449 m3 (NEN 2580);
- Perceeloppervlak 249 m²;
- Aangelegde tuin met meerdere terrassen;
- Vijf slaapkamers en twee badkamers;
- Woning beschikt over een eigen laadpaal voor elektrisch voertuig;
- Praktische ligging t.o.v. scholen, winkels en openbaar vervoer;
- Uitgebreide elektrische installatie;
- Verwarming en warmwater via C.V. ketel Remeha Aquanta, warmwater keuken via Quooker;
- Geheel v.v. dubbele beglazing;
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 950.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Two under one roof house
Build type
Existing
Build year
1925
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
168m²
Plot surface
249m²
Volume
449m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
5
Floors
3

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Aquanta (2008, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Sheltered location
Balcony
Yes
Garden
Garden all round

Garage

Video

Floor plans

Location

[ { "address": "Rijnegomlaan 64", "zipCode": "2111 XP", "city": "Aerdenhout", "lat": 52.3619424, "lng": 4.6039664 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?