Van Vollenhovenlaan 3 a - Aerdenhout

Price   € 1.395.000 k.k.  

Description

Van Vollenhovenlaan 3A te Aerdenhout

Wie de verscholen en verkeersluwe Van Vollenhovenlaan inrijdt, weet dat het verrast wordt op iets unieks. Zodra u de fraaie poort met oprijlaan en het landhuis “Huize Koeduin” in zicht krijgt, wordt u dan ook getrakteerd op rust, ruimte, een door bossen omsloten tuin en een woning die in 1999 volledig nieuw gebouwd is. Deze woning is zorgvuldig en luxueus gebouwd en vrijwel geheel onderkelderd, voorzien van lift en uitgebreide installaties. Doordat de woning gesplitst is in 2 appartementen biedt het de kans om gelijkvloers te wonen met de voordelen van een vrijstaande woning. De huidige indeling biedt volop kansen om een fantastisch appartement te creëren en waar voldoende ruimte geboden wordt aan eventuele gasten.

Ligging
De combinatie van de uitstekende bereikbaarheid en de privacy die het perceel te bieden heeft, maakt de ligging ideaal. Aerdenhout is een lommerrijk dorp gelegen ten westen van Haarlem en Heemstede op de binnenduinrand. Aerdenhout heeft geen echte dorpskern, maar op steenworp afstand, op de Zandvoortselaan te Heemstede, bevinden zich hooggekwalificeerde winkels waar in ruime mate wordt voorzien in het aanbod van de dagelijkse boodschappen.
Het NS-station Heemstede-Aerdenhout ligt op nog geen 10 minuten loopafstand, met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag/Rotterdam.

Indeling
Via de oprijlaan met automatische toegangspoort bereikt u een gemeenschappelijk voorterrein met een onderkelderde parkeergarage. De tuin is met zichtbare liefde aangelegd en beplanting is volgroeid.

Gemeenschappelijk overdekte entree voor 2 appartementen, ruime centrale hal met lift en bordestrap en afgesloten toegang naar kelder.

Kelder: centrale ruimte met lift, afgesloten stookruimte met opstelling cv ketels en boilers en doorloop naar de individuele ruimten van de 2 appartementen.

1e verdieping: Via de gemeenschappelijke hal betreedt u middels een dubbele deur het appartement. De ruime hal biedt toegang tot de diverse vertrekken. Aan de zuidoostzijde betreedt u de woonkamer v.v. visgraat parketvloer met band en bies, hout gestookte open haard met zandstenen schouw, vaste kasten aan weerszijden van de open haard en openslaande deuren naar balkon. De aangrenzende slaapkamer biedt eveneens toegang tot een balkon, deze kamer zou middels een doorbraak bij de woonkamer betrokken kunnen worden. Via de centrale hal van het appartement bereikt u de 3 slaapkamers die dit appartement rijk is. De maatvoering is ruim en de vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikt het appartement over 2 goed uitgeruste badkamers waarvan er één te bereiken is middels de slaapkamer. De 2e badkamer heeft een doorloop naar de inloopkast. Het royale dakterras van ca. 40 m2 is bereikbaar via een van slaapkamers en via de gang en biedt een fraai uitzicht op de tuin en bosrijke omgeving.
Via een interne vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Hier vindt u wederom 3 ruime (slaap)kamers alsmede de 3e badkamer.

Let op de mogelijkheid bestaat het gehele pand te bewonen, het benedenhuis met riante tuin is ook beschikbaar, dan heeft u een zeer veelzijdige villa met geweldige mogelijkheden!

Wetenswaardigheden
- Woonoppervlakte ca. 266 m², inhoud ca. 739 m³;
- Unieke uitstraling en uitstekende maatvoering;
- Garage met ruime kelder;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Kleinschalige VvE met 2 leden;
- Voor indeling en maatvoeringen zie diverse plattegronden;
- Oplevering in overleg.

Details

Price
€ 1.395.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Double upstairs house
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1999
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
266m²
Volume
739m³

Layout

Rooms
8
Bedrooms
7
Floors
2
Facilities
Lift

Exterior areas

Location
In forest area, Rural location
Balcony
Yes

Garage

Garage type
Free standing, wood

Location

[ { "address": "Van Vollenhovenlaan 3", "zipCode": "2111 HH", "city": "Aerdenhout", "lat": 52.3555594, "lng": 4.5905558 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?