Van Vollenhovenlaan 3 en 3a - Aerdenhout

Price   € 2.990.000 k.k.  

Description

Van Vollenhovenlaan 3 en 3A 'HUIZE KOEDUIN'

Wie de verscholen en verkeersluwe Van Vollenhovenlaan inrijdt, weet dat het verrast wordt op iets unieks. Zodra u de fraaie poort met oprijlaan en het landhuis “Huize Koeduin” in zicht krijgt, wordt u dan ook getrakteerd op rust, ruimte, een door bossen omsloten tuin en een woning die in 1999 volledig nieuw gebouwd is. Deze villa is zorgvuldig en luxueus gebouwd en vrijwel geheel onderkelderd ( totaal ca. 225 m2), voorzien van lift en uitgebreide installaties. Doordat de woning gesplitst is in 2 appartementen biedt het zeer veel mogelijkheden. Zo kan het als een geheel worden bewoond maar ook met meerdere mensen apart per verdieping, met inwonende familie of uitgebreide gasten faciliteiten, au-pair ruimte of inwonend personeel.

Ligging
De combinatie van de uitstekende bereikbaarheid en de privacy die het perceel te bieden heeft, maakt de ligging ideaal. Aerdenhout is een lommerrijk dorp gelegen ten westen van Haarlem en Heemstede op de binnenduinrand. Aerdenhout heeft geen echte dorpskern, maar op steenworp afstand, op de Zandvoortselaan te Heemstede, bevinden zich hooggekwalificeerde winkels waar in ruime mate wordt voorzien in het aanbod van de dagelijkse boodschappen.
Het NS-station Heemstede-Aerdenhout ligt op nog geen 10 minuten loopafstand, met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag/Rotterdam.

Indeling
Via de oprijlaan met automatische toegangspoort bereikt u het voorterrein met een onderkelderde parkeergarage voor 4 auto's. De tuin is met zichtbare liefde aangelegd en de beplanting is volgroeid.

Toegang tot een overdekte entree met ruime centrale hal met lift en bordestrap en afgesloten toegang naar de kelder.

Kelder: centrale ruimte met lift, afgesloten stookruimte met opstelling cv ketels en boilers en doorloop naar diverse ruimten. Er is hier een zeer geschikte ruimte voor onder meer wellness en wijnkelder.

Op dit moment is de villa geschikt gemaakt voor dubbele bewoning, te weten een benedenhuis ( met tuin ) en een bovenhuis ( met balkon en dakterras) met daarboven de kapverdieping.

De indeling is dan als volgt:


Begane grond: Via de gemeenschappelijke hal betreedt u middels een dubbele deur de woning. De ruime hal biedt toegang tot de diverse vertrekken. Aan de zuidzijde betreedt u de tuingerichte woonkamer v.v. visgraat parketvloer met band en bies, hout gestookte open haard met zandstenen schouw, vaste kasten aan weerszijden van de open haard en een erker met radiatorombouw en zitje, twee openslaande deuren naar het deels overdekte terras, serre met aan drie zijden glas, plavuizen vloer en deur naar terras, suitestel middels paneeldeuren naar de tuingerichte achterkamer/study v.v. visgraat parketvloer met grote vaste kastenwand en twee openslaande deuren naar de tuin/terras, suitestel naar kamer/eetkamer v.v. visgraat parketvloer met erker en doorloop naar de gang. De ruime woonkeuken aan de voorzijde beschikt over een L-vormige keukenopstelling en is v.v. diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken is de bijkeuken toegankelijk waar naast de praktisch ingedeelde ruimte ook de 2e entree van het appartement zich bevindt. Via de gang bereikt u de badkamer met separate wc met bidet, een wastafelmeubel met dubbele wastafels, ligbad en stoomdouche. Via de gang bereikbare ruime tuingerichte slaapkamer.

1e verdieping: Via de gemeenschappelijke hal betreedt u middels een dubbele deur de eerste verdieping. De ruime hal biedt toegang tot de diverse vertrekken. Aan de zuidoostzijde betreedt u de woonkamer v.v. visgraat parketvloer met band en bies, hout gestookte open haard met zandstenen schouw, vaste kasten aan weerszijden van de open haard en openslaande deuren naar balkon. De aangrenzende slaapkamer biedt eveneens toegang tot een balkon, deze kamer zou middels een doorbraak bij de woonkamer betrokken kunnen worden. Via de centrale hal van het appartement bereikt u de 3 slaapkamers die dit appartement rijk is. De maatvoering is ruim en de vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikt het appartement over 2 goed uitgeruste badkamers waarvan er één te bereiken is middels de slaapkamer. De 2e badkamer heeft een doorloop naar de inloopkast. Het royale dakterras van ca. 40 m2 is bereikbaar via een van slaapkamers en via de gang en biedt een fraai uitzicht op de tuin en bosrijke omgeving. Via een interne vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Hier vindt u wederom 3 ruime (slaap)kamers alsmede de 3e badkamer.

2e Etage: Gemeenschappelijk trappenhuis en hal met dakkapel, meterkast en lift, entree met dubbele deuren naar het appartement. Hal met dubbele glazen deuren naar ruime kamer met openslaande deuren naar loggia op het zuidwesten en openslaande deuren naar loggia op het zuidoosten. Dichte keuken/pantry v.v. U-vormige keukenopstelling v.v. diverse apparatuur. Mogelijkheid om nog een badkamer te realiseren. Toilet met fonteintje en mechanische ventilatie.

Wetenswaardigheden
- Woonoppervlakte ca. 520 m², inhoud ca. 1482 m³;
- Unieke uitstraling en uitstekende maatvoering;
- Royale privé tuin rondom van ca. 3250 m 2 ;
- Garage met ruime kelder;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Voor indeling en maatvoeringen zie diverse plattegronden;
- Oplevering in overleg.

Details

Price
€ 2.990.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Semi-detached house
Build type
Existing
Build year
1999
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Double housing possible

Surface and volume

Living surface
520m²
Volume
1482m³

Layout

Rooms
15
Bedrooms
12
Floors
4
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Sliding door, Alarm, Smoke duct, Elevator

Energy

Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing, Partial insulated glazing, Attached window, Fully isolated, No cleft, Eco-build, no_isolation
Hot water
Central heating, Electric boiler owned

Exterior areas

Location
In forest, Rural location
Garden
Garden all round

Garage

Garage type
Free standing, wood

Location

[ { "address": "Van Vollenhovenlaan 3", "zipCode": "2111 HH", "city": "Aerdenhout", "lat": 52.3555594, "lng": 4.5905558 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?