Badlaan 3 - Amstelveen

Price   € 1.185.000 k.k.  

Description

Badlaan 3

Geweldig ruim en licht Herenhuis op een hoek in een rij van drie met een woonoppervlakte van 192 m² en op een perceel van 180 m² eigen grond.

Gebouwd in 2008 als onderdeel van een kleinschalig project waarbij een blok van drie woonhuizen is gerealiseerd. Het beschikt over fraaie detaillering in gevels en kapconstructie en is door de huidige eigenaar keurig onderhouden. De kapverdieping is thans dusdanig ingericht dat bijvoorbeeld een inwonende au-pair of ouder kind zelfvoorzienend kan zijn.

Uitstekend gelegen in het karakteristieke Oude Dorp van Amstelveen met op loopafstand het recreatiegebied De Poel met aansluitend het Amsterdamse Bos. Diverse horeca, winkels en cultuur bevinden zich in de om de hoek gelegen Dorpsstraat. Anderzijds heeft de Amsterdamseweg vele kleinschalige winkels alsmede een supermarkt en bevindt zich op korte afstand het bruisende stadshart Amstelveen met tevens een bibliotheek en schouwburg. De wijk heeft een uitstekende bereikbaarheid met eigen en/of openbaar vervoer.

De indeling is als volgt;
Begane grond:
Entree van het woonhuis aan de straatzijde gevolgd door een ruime hal met garderobe, meterkast en separaat toilet. Daarnaast betreedt u de woonkamer die vanaf de straatzijde doorloopt in de eetkamer aan de achterzijde met open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Tussen de woon- en eetkamer is er een voorbereiding getroffen voor een open haard.
De achterzijde van de woning heeft een breedte van circa 8.60 m en is door de hoeveelheid glas in de zij- en achtergevel erg licht. De aansluitend aan de eetkamer gelegen tuin is zuid georiënteerd en is middels openslaande deuren te bereiken. In de tuin is er tevens een achterom.
Vanuit de keuken bereikt men een ruime bijkeuken van waaruit de naast het woonhuis gelegen carport te bereiken is.

Eerste etage:
Op de eerste etage is er een ruime overloop met separaat toilet en waskast. Aan de achterzijde bevinden zich twee nagenoeg gelijke slaapkamers waarbij er thans een in gebruik is als kleedkamer. Een derde slaapkamer bevindt zich aan de straatzijde. De moderne badkamer is daarnaast gesitueerd en is voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche en dubbele wastafel.

Tweede etage:
De tweede etage heeft een deur waardoor deze verdieping eventueel is te gebruiken voor bijvoorbeeld een inwonende au-pair of ouder kind. Ruime overloop met separaat toilet en kast met de cv ketel (Intergas). Op de overloop een keukenblok met kookplaat, oven en losse koelkast. Daarnaast is er een badkamer met douche en wastafel. Aan de achterzijde is er een ruime slaapkamer over de gehele breedte.
Vanaf de overloop is er middels een vaste trap een ruime vide toegankelijk.

Dit herenhuis is gelegen aan een rustige laan en maakt onderdeel uit van een kindvriendelijke wijk. Deze laan heeft in het verleden meerdere namen gekend, maar de huidige naam verwijst naar het, inmiddels gesloopte, zwembad dat aan de Poel gelegen was.

Algemeen:
-Eigen grond
-Bouwjaar 2008
-Oppervlakte 192 m²
-Inhoud: 563 m³
-Carport naast het huis
-Perceeloppervlak: 180 m²
-Goed geïsoleerd
- Massief houten planken vloer op de begane grond
-Tuin op het zuiden met achterom
-Mogelijkheid apart gebruik tweede verdieping
-Oplevering: in overleg

Vraagprijs: € 1.185.000,- k.k.

Graag verwelkom wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten en u mee te nemen door dit prettige familiehuis. Neem daarom gerust contact met ons kantoor op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Details

Price
€ 1.185.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Corner house
Build type
Existing
Build year
2008
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
192m²
Plot surface
180m²
Volume
563m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
4
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
South, 37m², 819×448cm
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Carport

Location

[ { "address": "Badlaan 3", "zipCode": "1182 JJ", "city": "Amstelveen", "lat": 52.3024868, "lng": 4.8456938 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?