Eikenrodelaan 24 - Amstelveen

Price   € 699.000 k.k.  

Sold

Description

Eikenrodelaan 24, 1181 DH te Amstelveen

Een prachtige woning van 142 m2 verdeeld over drie woonlagen in de geliefde woonwijk Randwijck. De woonwijk staat vooral bekend om het vele groen met water en royaal opgezette bouwblokken met diepe achtertuinen. Het is heerlijk rustig wonen in deze verrassend ruime eengezinswoning.

De openbaar vervoer verbindingen zijn dichtbij en met de sneltram of bus is Amsterdam Centraal Station snel bereikbaar. De uitvalswegen A9 en A10 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Diverse goede scholen en kinderdagverblijven zijn in de directe omgeving. Ook het luxe winkelcentrum Groot Gelderlandplein en het Amstelveense Stadshart liggen zowel met de fiets als met het openbaar vervoer binnen handbereik.

Indeling;

Begane grond;
Achter de fraaie entree deur ligt de sfeervolle hal met toilet, meterkast, trapkast en opgang naar de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot de lichte woonkamer met aan de voorzijde een ruime zithoek en aan de achterzijde de eetkamer.
De moderne luxe keuken, in de hoekopstelling, is eveneens aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien inbouwapparatuur. De grote ramen aan de achterzijde van de woning geven het genot om tijdens het koken of het eten de fraai aangelegde achtertuin te kunnen bewonderen.

Eerste verdieping;
De overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, één wat kleinere slaapkamer en de badkamer. De moderne badkamer ziet er verzorgd uit en uitgerust met een wastafel, douchecabine en hangtoilet. De drie slaapkamers beschikken over voldoende lichtinval. Ook is er op deze verdieping een ruime garderobe en een ingebouwde kast.

Tweede verdieping;
Vanuit de overloop op de tweede verdieping zijn nog twee goede slaapkamers en een tweede badkamer bereikbaar. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel alsmede de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Op deze verdieping is eveneens een ruime ingebouwde kast te vinden.

Bijzonderheden;
• In uitstekende staat van onderhoud;
• Fraaie voor- en achtertuin;
• 5 slaapkamers;
• Volledig eigendom;
• Woonoppervlakte 142m2
• Luxe woonkeuken;
• Gelegen op een prachtige locatie!

Mocht u meer informatie willen, of wilt u graag een afspraak inplannen voor het bezichtigen van deze prachtige woning. Neem dan gerust contact met ons op.

Details

Price
€ 699.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1959
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
142m²
Plot surface
161m²
Volume
329m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
5
Floors
3

Energy

Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Sheltered location
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Southeast, 67m², 561×1201cm
Shed
Free standing, stone

Garage

Location

[ { "address": "Eikenrodelaan 24", "zipCode": "1181 DH", "city": "Amstelveen", "lat": 52.3174143, "lng": 4.8652766 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?