Fideliolaan 200 - Amstelveen

Price   € 200.000 k.k.  

Sold

Description

Fideliolaan 200 te Amstelveen

Licht en uiterst doordacht ingedeeld tweekamer appartement met een woonoppervlakte van 40 m2 met balkon en berging in de onderbouw.

Dit appartement is begin dit jaar intern opgeknapt wat maakt dat dit smaakvolle appartement zo te betrekken is! Spullen inpakken en verhuizen! Zeer gunstig gelegen met op korte afstand snelweg A9 en ook diverse openbaar vervoer verbindingen. Winkels tref je in het nabijgelegen Bankrashof, maar ook het moderne Stadshart is op enkele minuten te bereiken. Voor de sportieve ontspanning is er de nieuwe Bankrashal en het nabijgelegen sportpark Escapade met onder andere hockeyclub HIC en voetbalclub RKAVIC.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een keurig centraal trappenhuis bereik je via de trap of lift de galerij van de tweede verdieping. Entree van de woning gevolgd door de gang met aan de galerijzijde de slaapkamer. De gang doorlopend naar de achterzijde geeft toegang tot de lichte woonkamer met open, moderne keuken. Deze keuken is voorzien van diverse apparatuur waaronder een inductie kookplaat, combimagnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser en zelfs een ingebouwde wasmachine. Het blok is in een U-vorm geplaatst waardoor je goed contact hebt tijdens het koken met je visite.
Vanuit de woonkamer is er een balkon te bereiken dat op het oosten gelegen is. In de onderbouw is er de beschikking over een separate berging.

In het midden van het appartement is de badkamer gesitueerd die voorzien is van een ruime douche, wastafel en toilet.

De verwarming en het warme water geschiedt middels een (recent vernieuwde) cv combiketel. Door het gehele appartement ligt een fraaie lamelparketvloer. In de vertrekken zijn moderne lichtarmaturen aangebracht. Samen met de aanwezige gordijnen volstaat het met het plaatsen van kasten en het verhuizen van je spullen! Ideaal voor mensen die niet houden van klussen.

Het appartement is op eigen grond gelegen en maakt onderdeel uit van een overzichtelijke en goed functionerende vereniging van eigenaars. De administratie wordt gevoerd door Millen3um V.V.E. Beheer B.V. De maandelijkse servicekosten bedragen 136,33 euro.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 40 m2
- Balkon 6 m2, berging 5 m2
- Actieve vve, maandelijkse servicekosten 136,33 euro
- Vaste notaris: HMK notarissen te Amsterdam
- Verkoper heeft de woning feitelijk zelf nooit bewoond. Gebruikelijke clausules zullen worden opgenomen.

Details

Price
€ 200.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1972
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
40m²
Volume
106m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2018, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Location

[ { "address": "Fideliolaan 200", "zipCode": "1183 PS", "city": "Amstelveen", "lat": 52.2989, "lng": 4.8786961 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?