Iepenrodelaan 28 hs - Amstelveen

Price   € 275.000 k.k.  

Sold

Description

Iepenrodelaan 28 huis, Amstelveen

Ruim begane grond appartement met een woonoppervlakte van 81 m2 en een diepe tuin op het oosten van circa 84 m2 met achterom.

De huidige eigenaren hebben de woning vier jaar geleden gekocht. Vervolgens hebben zij de woning aan de achterzijde uitgebouwd en intern verbouwd tot de staat waarin het zich thans bevindt. De keuken is daarbij centraal in de woning gesitueerd en vormt het hart van het appartement.

Op uitstekende locatie in de wijk Randwijck gelegen, bijna op de grens tussen Amsterdam en Amstelveen. Deze rustige en kindvriendelijke woonwijk is gunstig gelegen ten opzichte van het Amsterdamse Bos voor de nodige ontspanning of voor sport op de nabijgelegen hockeyvelden. Aan de Amsterdamse weg, maar ook aan de Bourgondische laan treft u winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op korte afstand is tevens diverse busverbindingen te nemen.

Het parkeren geschiedt middels een bewonersvergunning. Voor prijzen en voorwaarden verwijzen wij u naar de site van de gemeente Amstelveen.

De indeling van het appartement is als volgt;

De voortuin leidt naar de centrale opgang van zowel het benedenhuis als het bovenhuis die tezamen de Vereniging van Eigenaars vormt. Na de woningtoegangsdeur treedt u binnen in de hal met kelderkast en modern separaat toilet met fontein. Aan het eind van de gang is de toegang tot de kinderkamer.
Vanuit de hal treedt men binnen in de woonkeuken die in het midden van het appartement gesitueerd is. Deze moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en is verdeeld over weerszijde van de ruimte. Doorlopend komt men in het zitgedeelte dat aan de tuinzijde is gesitueerd. Van hieruit is middels openslaande deuren de tuin te bereiken die op het Oosten gelegen is. Door de prettige diepte van ruim 14 meter heeft u vrijwel de gehele dag zon. Achterin de tuin is er een separate berging van circa 7 m2 en heeft de tuin een achterom.

Terug in de woning is aan de straatzijde een ruime slaapkamer gesitueerd met erker en heeft men vanuit de slaapkamer toegang tot een babykamer/ walk-in closet.
De badkamer is in het midden van de woning gesitueerd en bereikt men vanuit de woonkeuken. De nette badkamer is voorzien van fraaie tegels aan de wand en aan het bad, een ligbad/ douche, wastafel met meubel en een handdoekradiator.

De verwarming en het warme water geschiedt middels een cv combiketel. Door de woning ligt een nette laminaat vloer.

De woning is gelegen op eigen grond en maakt onderdeel uit van een overzichtelijke Vereniging van Eigenaars die u, zoals eerder vermeld, vormt met het bovenhuis. De maandelijkse servicekosten bedragen € 68,-.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 81 m2
- Diepe achtertuin van circa 84 m2 met schuur (7m2) en achterom;
- Eigen grond
- Overzichtelijke Vereniging van Eigenaars, servicekosten bedragen € 68,- per maand.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten.

Details

Price
€ 275.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1951
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
81m²
Volume
205m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
East, 85m², 591×1430cm
Shed
Free standing, stone

Garage

Location

[ { "address": "Iepenrodelaan 28", "zipCode": "1181 AK", "city": "Amstelveen", "lat": 52.3210911, "lng": 4.864288 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?