Westelijk Halfrond 443 - Amstelveen

Price   € 319.000 k.k.  

Sold

Description

Westelijk Halfrond 443, 1183 JD Amstelveen

In het goed onderhouden appartementencomplex Westhove gelegen, ruim en licht vierkamer appartement op de vijfde verdieping met een woonoppervlakte van 118 m2 met twee balkons en een garage.

Gunstig gelegen in de wijk Kostverloren, direct om de hoek met het winkelcentrum Kostverloren met een ruim aanbod aan winkels. De supermarkten Albert Heijn en Dirk van den Broek zijn op korte afstand. Ook scholen en openbaar vervoer (aan de Beneluxbaan) zijn in de directe omgeving aanwezig.

Het appartement bevindt zich in een matige staat van intern onderhoud en dient gemoderniseerd te worden. Verkoper heeft de woning zelf feitelijk niet bewoond. De gebruikelijke bepalingen, waaronder ten minste begrepen de asbest-, niet-bewoners- en ouderdomsclausule, zullen derhalve worden opgenomen.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een keurige centrale, afgesloten hal, bereikt men middels de lift de portiek van de vijfde verdieping (vierde woonlaag). Deze portiek geeft toegang tot slecht twee woningen.

Na de entree bevindt zich een ruime hal die doorloopt in de woon-/ eetkamer. Deze lichte woonkamer geeft toegang tot een op het westen gelegen balkon dat over de gehele breedte van de woning gesitueerd is. Aansluitend aan de woonkamer is aan de straatzijde een slaapkamer toegankelijk van waaruit het tweede balkon te bereiken is met ochtendzon.
Naast deze kamer bevindt zich de eenvoudige keuken die vanuit de hal toegankelijk is. De tweede slaapkamer bereikt men tevens vanuit de hal en is aan de achterzijde van het appartement gelegen. De eenvoudige badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien van een ligbad/ douche alsmede een wastafel. Het toilet is separaat. Een ruime bergkast is tevens op deze verdieping.

Op de eerste verdieping bevindt zich een separate berging van 5 m2.

De mogelijkheid bestaat een garage te kopen die te bereiken is vanaf het parkeerterrein. De garage is voorzien van elektra. De vraagprijs voor deze garage is € 30.000,- k.k.

Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve vereniging van eigenaars, beheerd door Metea BV. De maandelijkse servicekosten bedragen € 179,67. Daarnaast zijn de voorschot op de stookkosten maandelijks € 55,00 (let op: deze worden berekend op basis van hoeveel bewoners een woning telt).

Vaste notaris, de heer mr. J. Stuijt van Jager Stuijt & Einarson notarissen te Heemstede.

Graag ontvangen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Neem voor een bezichtiging daarom contact met ons kantoor op.

Details

Price
€ 319.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1967
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
118m²
Volume
302m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Westelijk Halfrond 443", "zipCode": "1183 JD", "city": "Amstelveen", "lat": 52.3114052, "lng": 4.8731712 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?