't Nopeind 10 B - Amsterdam

Price   € 1.245.000 k.k.  

Sold

Description

’t Nopeind 10B, Amsterdam **Zunderdorp**

Het gebeurt niet vaak, maar zo nu en dan komt er een echte parel voorbij:
Landelijke gelegen maar toch dichtbij de oude historische binnenstad van Amsterdam, een karakteristiek half vrijstaande herenboerderij geheel verbouwd in 2007 inclusief fundering,
maar het karakteristieke is met veel zorg en aandacht bewaard gebleven.

Deze woning heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde prachtig vrij uitzicht en het parkeren van uw auto's is geen enkel probleem.

De indeling is als volgt;

De prachtige entree van dit woonhuis ligt aan de zijgevel, gevolgd door een zeer ruime hal welke toegang geeft tot een fraaie woonkamer aan de voorzijde en een schitterende riante woonkeuken aan de achterzijde. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken waar de wasmachine, droger en centrale verwarmingsketel zijn gelegen alsmede heel veel bergruimte.
In de kelder die eveneens vanuit de hal bereikbaar is heeft u nog veel meer opslagruimte.
Op de eerste etage zijn drie ruime slaapkamers gelegen waarvan de ruime hoofdslaapkamer is voorzien van een inloopkast, alsmede een grote badkamer welke beschikt over een regendouche,
ligbad, dubbele wastafel, toilet en vloerverwarming.
Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping, waar eveneens een zeer ruime kamer is gelegen met verschillende hoogte niveaus.
In de tuin is een garage met zolderverdieping alsmede een charmante verblijfsruimte met een eigen keuken en badkamer gelegen, ideaal voor logees of au pair.
Via enkele auto minuten bereikt u de ring A10 en zelfs met de fiets bent u binnen 25 minuten het op Centraal Station. En straks, als de Noord-Zuid lijn zal gaan rijden, bereikt u binnen een paar haltes, het Centraal station, de Rai of Station-Zuid.
In Zunderdorp kunnen uw kinderen nog echt buiten spelen en kan uw gezin optimaal genieten van de Hollandse seizoenen. In de winter wordt er op ’t Zwet geschaatst en daarna kan de openhaard aan en warme chocolademelk op tafel. Maar voorlopig kunt u nog volop genieten van een prachtige nazomer in de grote tuin en de vuurrode zon zien ondergaan in het prachtige Noord-Hollandse landschap.

Algemeen.
• Riante woonboerderij van ca. 243 m2 woonoppervlak;
• Bouwjaar 1850;
• Volledig gerenoveerd in 2007;
• Nieuw fundering;
• Uitstekend geïsoleerd, v.v. dubbel glas;
• Eigengrond;
• Perceelopp. 835 m2 meter eigen grond;
• Totaal 4 slaapkamers;
• Parkeren op eigen terrein;
• Separate verblijfsruimte in de tuin;
• Golfbaan op 400 m1
• Gelegen onder de rook van Amsterdam maar toch landelijk wonen;

Kortom: deze bijzondere woning biedt een unieke kans tot zeer aantrekkelijk wonen op een fraai perceel in het mooie, historische landelijke dorpje Zunderdorp op enkele minuten(filevrij) rijden naar Amsterdam

Details

Price
€ 1.245.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Farmhouse, Two under one roof house
Build type
Existing
Build year
1850
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monumental house, Double housing possible, Protected town view

Surface and volume

Living surface
243m²
Plot surface
835m²
Other surface
42m²
Volume
623m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
5
Floors
3
Facilities
Mechanical ventilation, Skyline, Cable tv, Smoke duct

Energy

Energy label
D
Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
intergas (2012, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In residental area, Clear view, Open location, Rural location
Garden
Backyard, Frontyard, Side garden
Backyard
750m², 1500×5000cm

Garage

Garage type
Free standing, wood

Location

[ { "address": "'t Nopeind 10", "zipCode": "1027 AE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.4101703, "lng": 4.9636899 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?