Admiraal De Ruijterweg 100 -1 - Amsterdam

Price   € 1.250 p.m. ex.  

Rented

Description

Admiraal De Ruijterweg 100-1

Gelegen in Stadsdeel West bieden wij dit net gerenoveerde tweekamer appartement te huur aan. Op steenworp afstand zijn verschillende supermarkten gelegen, zoals de Albert Heijn en de Aldi. Daarnaast zijn er verscheidene horecagelegenheden op loopafstand zoals het populaire Hallen terrein. Verschillende openbaar vervoerverbindingen zijn praktisch voor de deur te nemen naar alle windstreken van de stad. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de eerste verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer, met daar aangrenzend een extra zijkamer.

In de woonkamer bevindt zich de open keuken, voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, afwasmachine en combi-magnetron.

De masterbedroom met balkon is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en is te bereiken vanuit deze slaapkamer. Het ruime toilet is separaat en heeft tevens de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: €1.250,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- De ramen aan de straatzijde zullen op korte termijn vervangen worden voor isolerende beglazing.

Details

Price
€ 1.250 p.m. ex.
Service charges
€ 25
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1910
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
165m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2018, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Admiraal De Ruijterweg 100", "zipCode": "1056 GP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3724798, "lng": 4.8594679 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?