Admiraal De Ruijterweg 100 -3 - Amsterdam

Price   € 1.350 p.m. ex.  

Rented

Description

Admiraal De Ruijterweg 100-3

Gelegen in Stadsdeel West bieden wij dit net gerenoveerde driekamer appartement te huur aan. Op steenworp afstand zijn verschillende supermarkten gelegen, zoals de Albert Heijn en de Aldi. Daarnaast zijn er verscheidene horecagelegenheden op loopafstand.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de derde verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer, met daar aangrenzend een extra zijkamer.

In de woonkamer bevindt zich de open keuken, voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, afwasmachine en combi-magnetron. Tevens kunt u hier de wasmachine aansluiten.

De masterbedroom met balkon is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De badkamer voorzien van ligbad/douche, wastafel en is te bereiken via deze slaapkamer. Dit appartement is hierdoor minder geschikt voor woningdelers.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: €1.350,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Minder geschikt om te delen.

Details

Price
€ 1.350 p.m. ex.
Service charges
€ 25
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1910
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
165m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
C
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area

Location

[ { "address": "Admiraal De Ruijterweg 100", "zipCode": "1056 GP", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3724463, "lng": 4.8594882 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?