Admiraal De Ruijterweg 505 -1 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Admiraal de Ruijterweg 505-1

Aan de Admiraal de Ruijterweg, nabij de Haarlemmerweg, bieden wij dit ruime en recent opgeknapte vierkamer-appartement aan met een ruim balkon op het zuidwesten. Het appartement is gelegen in het populaire Bos en Lommer, dat onderdeel uitmaakt van stadsdeel West. Het appartement heeft een oppervlakte van 72 m2.

Omgeving
Op korte afstand gelegen van het Westerpark en het Erasmuspark. De buurt is de afgelopen jaren ontwikkeld tot een geliefde woonomgeving met, om de hoek gelegen, meerdere basisscholen, sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan winkels. Op loopafstand vindt u het Bos en Lommerplein met zijn winkels en de markt. Tevens een ruim aanbod aan cafes en restaurants.

Bereikbaarheid
De woning is centraal gelegen, met in de directe nabijheid diverse uitvalswegen (Ring A-10). Tevens stopt de tram voor de deur en bevindt het treinstation Sloterdijk zich op slechts korte fietsafstand. Parkeren kan middels het vergunningstelsel van de gemeente Amsterdam.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de eerste verdieping. Ruime hal van waaruit elk vertrek te bereiken is. Lichte woonkamer en suite die aan de achterzijde doorloopt in de woonkeuken. Het recent geplaatste keukenblok is voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, oven en koelkast met vriesvak. Middels openslaande deuren bereikt men het zonnige balkon dat over de volle breedte gelegen is. Naast de keuken is er een slaapkamer met tevens de toegang tot het balkon. De badkamer is tevens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een dubbele wastafel, douche en ruimte met aansluiting voor de wasmachine. Het toilet is separaat.
Aan de straatzijde is er een tweede slaapkamer.

Er zal door de woning een nette laminaat vloer gelegd worden. De verwarming en het warme water geschiedt middels een cv combiketel.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 72 m2
- Waarborgsom: twee maanden huur
- exclusief Gas/ water/ elektra
- per direct beschikbaar

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1925
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
72m²
Volume
290m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Admiraal De Ruijterweg 505", "zipCode": "1055 MJ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3838764, "lng": 4.847972 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?