Agamemnonstraat 16 1 - Amsterdam

Price   € 1.250 p.m. ex.  

Rented

Description

Agamemnonstraat 16 1

Dit ruime appartement gelegen op de hoek van de Agamemnonstraat bieden wij te huur aan. Het is gelegen in een rustige buurt, aan de groene van Tuyll van Serooskerkenweg.

Indeling:
Middels eigen entree betreedt u het appartement gelegen op de eerste verdieping. Bij binnenkomst staat u in de hal, welke toegang biedt tot alle ruimtes. Wanneer u linksaf slaat staat u in de slaapkamer. Wanneer u rechtdoor vanuit de hal loopt, loopt u in de zeer ruime woonkamer. Doordat het appartement op een hoek ligt krijgt u van meerdere zijden licht. Op de hoek is nog een karakteristieke erker te vinden.

Door het plaatsen van een extra wand in de woonkamer is het mogelijk om een extra slaapkamer te creëren.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Het is een eenvoudige keuken voorzien van gascomfort. Via de keuken bereikt u het balkon.

Er is thans geen vloerbedekking aanwezig, dit is aan de huurder zelf om te verzorgen.

Ligging:
Het appartement ligt in het zeer gewilde stadsdeel Zuid en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wat betreft het openbaar vervoer zijn er diverse bus- en tramverbindingen op loopafstand bereikbaar. Zo bieden tram 16 en 24 een uitstekende verbinding naar het centrum toe. Verder ligt metrostation Amstelveenseweg nabij en is treinstation Amsterdam Zuid snel te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10.
De Stadionbuurt geldt als een rustige buurt met goede voorzieningen. Zo zijn er in de buurt winkels voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen en zijn er diverse horecagelegenheden.

Bijzonderheden
- Twee maanden borg;
- Servicekosten €20;
- Eenmalig €193,60 administratiekosten;
- Huurprijs €1.250,00 per maand excl. G/W/L;
- Minimale huurperiode 12 maanden.

Details

Price
€ 1.250 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1930
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
74m²
Volume
192m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Hot water
Electric boiler owned
Heating
Gas heater

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Agamemnonstraat 16", "zipCode": "1076 LT", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3450073, "lng": 4.8634976 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?