Agamemnonstraat 16 3 - Amsterdam

Price   € 1.550 p.m. ex.  

Rented

Description

Agamemnonstraat 16-3

Dit ruime appartement met fantastisch uitzicht gelegen op de hoek van de Agamemnonstraat bieden wij te huur aan. De open indeling met raampartijen rondom zorgen voor veel lichtinval, wat het woongenot ten goede komt.

Indeling:
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis betreedt u het appartement gelegen op de derde verdieping. Bij binnenkomst staat u in de hal, welke toegang biedt tot de keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer(s). De ruime woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het pand, bestaande uit een zit -en een eetgedeelte welke afsluitbaar van elkaar zijn middels schuifdeuren. Verder is er één ruime slaapkamer aanwezig. Eventueel kan er een gedeelte van de woonkamer gebruikt worden als tweede slaapkamer.


Ligging:
Het appartement ligt in het zeer gewilde stadsdeel Zuid en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wat betreft het openbaar vervoer zijn er diverse bus- en tramverbindingen op loopafstand bereikbaar. Zo bieden tram 16 en 24 een uitstekende verbinding naar het centrum toe. Verder ligt metrostation Amstelveenseweg nabij en is treinstation Amsterdam Zuid snel te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10.
De Stadionbuurt geldt als een rustige buurt met goede voorzieningen. Zo zijn er in de buurt winkels voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen en zijn er diverse horecagelegenheden.


Bijzonderheden;
- Twee maanden borg;
- Servicekosten €20;
- Huurpijs €1550,00 per maand excl. G/W/L
- Minimale huurperiode 12 maanden.

Details

Price
€ 1.550 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1930
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
71m²
Volume
198m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Agamemnonstraat 16", "zipCode": "1076 LT", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3448444, "lng": 4.8635198 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?