Albert Cuypstraat 206 2 - Amsterdam

Price   € 1.450 p.m. ex.  

Rented

Description

Albert Cuypstraat 206-2

De Pijp, waar het appartement is gelegen, is een van de gezelligste buurten van Amsterdam. Buiten de grootste markt, de Albert Cuyp, treft u in de directe omgeving diverse restaurants, cafés en winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Deze woning is gesitueerd aan het einde van de markt, vlakbij de van Woustraat. Op enkele minuten lopen ligt de gezellige Utrechtsestraat met zijn bijzonder gevarieerd winkelaanbod.

De bereikbaarheid is uitstekend. De ringweg A10 is op enkele autominuten afstand. In de nabijheid treft u diverse openbaar vervoer voorzieningen. De nodige bus- en tramverbindingen brengen u naar alle plekken in de stad.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. Bij binnenkomst staat u gelijk in de woonkamer. Het is een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur.

Aan de voorzijde van het pand bevindt zich naast de woonkamer een kleinere kamer. Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers.

De badkamer is gelegen in het midden van het appartement. De badkamer is voorzien van douche, wc en wastafel.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Servicekosten €19,50 per maand;
- Geschikt voor maximaal 2 personen;
- Huurprijs €1.450,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.450 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1891
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
58m²
Volume
150m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
B
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In town center

Location

[ { "address": "Albert Cuypstraat 206", "zipCode": "1073 BM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.356037, "lng": 4.8960819 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?