Albert Neuhuysstraat 18 Huis - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Albert Neuhuysstraat 18 huis, 1058 SC Amsterdam

Recent verbouwde begane grond appartement met een woonoppervlakte van circa 60 m2 met tuin!

Op een gunstige locatie in de Hoofddorppleinbuurt gelegen met een hoop groen voor de deur en het Vondelpark op loopafstand. De populaire hoofddorppleinbuurt kent een ruime opzet aan straten en pleintjes, met diverse winkels op korte afstand (Hoofddorpplein, de Zeilstraat en Amstelveenseweg), maar ook horecagelegenheden en openbaar vervoer.

De woning is recent intern verbouwd waarbij de keuken en badkamer is vernieuwd, de wanden fris geschilderd en de woning voorzien van een nette laminaat vloer. Uw spullen verhuizen en gordijnen ophangen en u kunt wonen!

De indeling is als volgt;

Eigen entree aan de straatzijde. Vestibule met originele tegels gevolgd door een ruime hal die doorloopt tot de achterzijde van de woning. Aan de straatzijde is de woonkamer gesitueerd met sierschouw. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning, tussenin de beide slaapkamers. De kleinste kamer heeft een afmeting van 1,91 bij 2,05m. Vanuit de keuken bereikt men de tuin die op het noorden gelegen is, tevens voorzien van een berging.

In het midden van het appartement is de nette badkamer gesitueerd die voorzien is van een douche en wastafel. Het toilet is separaat. In de hal is een kast gemaakt met de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- minimale huurperiode: twaalf maanden
- Waarborgsom: twee maanden huur
- Eigen aansluitingen voor gas/ water en elektra

Huurprijs: € 1.500,- per maand

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 10
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1932
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
165m³

Layout

Rooms
1
Floors
1

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near park, Near quiet road, In residental area, Clear view
Garden
Backyard
Backyard
North, 58m², 640×910cm
Shed
Free standing, stone

Location

[ { "address": "Albert Neuhuysstraat 18", "zipCode": "1058 SC", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3556892, "lng": 4.8511538 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?