Amstelveenseweg 761 I - Amsterdam

Price   € 519.000 k.k.  

Sold

Description

Amstelveenseweg 761-1

Sfeervol en licht bovenhuis verdeeld over twee woonlagen met een totale oppervlakte van 104 m² en eigen entree!

Zeer gunstig gelegen, vrijwel direct om de hoek met de toegang tot het Amsterdamse Bos en de Bosbaan. Ideaal voor de nodige ontspanning, maar ook sportieve ontspanning is te vinden in de vorm van onder andere tennis en roeien. Spa Zuiver geeft u daarna de ruimte om weer tot rust te komen die ook te vinden is in de verscheidene horecagelegenheden die in de buurt te vinden zijn. Meerdere buslijnen verbinden de stad met de diverse uithoeken waaronder ook de luchthaven Schiphol.

De huidige eigenaren hebben de woning een aantal jaar geleden gekocht als voormalige huurwoning van Ymere en daarna smaakvol opgeknapt tot het appartement dat het nu is.

De indeling van het appartement is als volgt;

Eigen entree aan de straatzijde gevolgd door een hal met fraaie tegels en ruimte voor de garderobe. Trap naar de overloop van de eerste verdieping die toegang geeft tot de lichte woonkamer. Deze woonkamer loopt van de straatzijde door in de eetkamer aan de achterzijde die in half open verbinding staat met de keuken. Openslaande deuren geven toegang tot het balkon dat op het oosten gelegen is. Het keukenblok is eenvoudig van opzet en heeft daarnaast een oven met gascomfort en een losse koelkast met vriesvak. Vanuit de keuken is er aan de achterzijde de toegang tot een kleine kamer alwaar thans de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden doch ook uitermate geschikt is als kinderkamer.
Een tweede slaapkamer bevindt zich aan de straatzijde. De moderne badkamer is in het midden van de verdieping gesitueerd en te bereiken vanuit de hal. De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, dubbele wastafel en een toilet. Dezelfde fraaie tegels als bij de entree zijn in de badkamer doorgevoerd.

De master bedroom bevindt zich op de kapverdieping. Dit is thans een grote open ruimte die middels een vaste trap toegang geeft tot een bergvliering. Deze ruimte is eventueel op te delen in twee waardoor er een extra kamer gerealiseerd kan worden. Openslaande deuren geven toegang tot het platte dak (thans geen vergunning aanwezig voor dakterras).

De verwarming en het warme water geschiedt middels een CV combiketel. Door de woning ligt een keurige lamel parket vloer.

Het appartement maakt onderdeel uit van een overzichtelijke vereniging van eigenaars: Amstelveenseweg 761 tot en met 767 (oneven nummers). De maandelijkse servicekosten bedragen € 186,49. Daarnaast is het appartement gelegen op erfpachtgrond, eigendom bij de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot het einde van het huidige tijdvak zijnde 31 mei 2058!

Het appartement kent diverse mogelijkheden, mits de benodigde vergunningen daarvoor verkregen worden. Graag lichten wij ter plaatse een en ander nader toe.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 104 m2
- Actieve vereniging van eigenaars, maandelijkse servicekosten bedragen € 186,49.
- Erfpachtcanon afgekocht tot 31 mei 2058!
- Gunstig gelegen, direct om de hoek met het Amsterdamse Bos
- Uitstekende bereikbaarheid
- Diverse mogelijkheden qua verruiming van de buitenruimte

Details

Price
€ 519.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1923
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
104m²
Other surface
2m²
Volume
290m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
F
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near edge of forest, Near park, Near busy road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Amstelveenseweg 761", "zipCode": "1081 JG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3283423, "lng": 4.8577919 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?