Amstelveenseweg 83 -2 - Amsterdam

Price   € 1.950 p.m. ex.  

Rented

Description

Amstelveenseweg 83-2

Ruim vierkamer appartement met hoge plafonds, keurige laminaat vloer en ruim balkon. De ligging nabij het Vondelpark en de diverse winkels, cafés en openbaar vervoer op loopafstand gelegen, maken de locatie zeer aantrekkelijk.

De indeling van het appartement is als volgt:

Na een keuring trappenhuis entree op de tweede verdieping. Ruime hal met aan het eind van de hal de toegang tot de lichte woonkamer die aan de straatzijde gelegen is. Aan de voorzijde is een klein frans balkon toegankelijk. Aan de achterzijde is de ruime hoofdslaapkamer gesitueerd die middels openslaande deuren toegang geeft tot het balkon (oosten) dat over de volle breedte van de woning gelegen is.
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is nog een tweede en derde kleinere kamer. De vernieuwde keuken is vanuit de hal te bereiken en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken bevindt zich de badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en handdoek radiator. Het toilet is separaat.

Algemeen:

- Minimale huurperiode is twaalf maanden;
- Waarborgsom twee maanden;
- Eigen aansluitingen voor gas/ water en elektra

Huurprijs € 1.950,- k.k.

Details

Price
€ 1.950 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1910
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
69m²
Volume
194m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In town center, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Amstelveenseweg 83", "zipCode": "1075 VW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3531089, "lng": 4.8562384 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?