Anjeliersstraat 420 - Amsterdam

Price   € 299.000 k.k.  

Sold

Description

Licht en sfeervol tweekamerappartement met vijf ramen aan de voorzijde. Deze woning is gelegen in het hart van de geliefde Jordaan en bevindt zich in een goede staat van onderhoud. Het appartement is gebouwd in de breedte en heeft aan de achterzijde een balkon. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde heeft dit appartement een ruim uitzicht en het is bovendien gelegen op eigen grond!

Indeling:
Bij binnenkomst geeft het nette trappenhuis toegang tot de woning op de tweede verdieping. De woning heeft een prachtige lichtinval door de vijf openslaande ramen op het westen. De gehele ruimte is voorzien van een warme houten vloer, met uitzondering van de tegelvloer in de keuken. De nette open keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel/vriescombinatie en een aansluiting voor de wasmachine. De moderne badkamer heeft de beschikking over een ruime ronde inloopdouche, wastafel met mengkraan en toilet. Zowel de woonkamer als de slaapkamer zijn gelegen aan de voorzijde.

Omgeving:
De Anjeliersstraat is een rustige straat op een toplocatie. Het appartement ligt midden in de Jordaan, in een zijstraatje van de Lijnbaansgracht nabij de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarstraat en aan het Madelievenplein. Hierdoor zijn alle voorzieningen zoals supermarkten, leuke winkels en gezellige cafés allemaal op loopafstand. Openbaarvervoersmogelijkheden zoals tram 10 en 3 bevinden zich in de directe omgeving en aan de Marnixstraat kunt u zwemmen en sporten in “Het Marnix”.

Bijzonderheden:
- Bruto vloeroppervlak: 45 m²
- Woonoppervlak: 37m² (conform NEN-2580)
- Balkon: 3 m²
- Bouwjaar 1937
- Eigen grond
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
- Verwarmd door een gaskachel
- Servicekosten € 25 per maand
- Oplevering in overleg

Details

Price
€ 299.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up house, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1937
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
37m²
Volume
98m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv, Smoke duct

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Gas boiler owned

Exterior areas

Balcony
Yes

Garage

Video

Location

[ { "address": "Anjeliersstraat 420", "zipCode": "1015 NL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3771799, "lng": 4.8799282 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?