Anjeliersstraat 82 G - Amsterdam

Price   € 450.000 k.k.  

Sold

Description

Anjeliersstraat 82 G
Fantastisch licht en goed onderhouden tweekamer appartement met een woonoppervlakte van circa 55 m2 met balkon en mogelijkheid voor een dakterras van circa 34 m2.
Op een prachtige locatie, centraal gelegen in het hart van de Jordaan waar vroeger een opslag was voor draaiorgels, is recent (2011) een hoogwaardig en kleinschalig nieuwbouwcomplex gerealiseerd waarin zich 7 koop appartementen bevinden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. In de nabije omgeving vindt u een ruim aanbod aan onder andere cafés, goede restaurants, supermarkten, moderne kunst, winkels en de wekelijks biologische markt op de Noordermarkt.

Het gebouw, gebouwd onder architectuur van Dana Ponec gebouwd (voorgevel in de vorm van een gestileerd draaiorgel), is v.v. een ruime gemeenschappelijke entree met natuurhouten elementen, een open trappenhuis en een lift. De moderne gevel is v.v. drie markante beelden die verwijzen naar het oorspronkelijke gebruik van deze locatie.

De indeling van het appartement is als volgt:

Ruime en moderne gemeenschappelijke entree met trap en lift. Entree van het appartement is op de derde en tevens bovenste verdieping aan de achterzijde van het gebouw.
Na de entree bevindt zich een hal met separaat toilet en een grote berging (alwaar de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger). Doorlopend komt u in de ruime woonkamer met hoge plafonds en open luxe keuken met inbouwapparatuur (Combimagnetron, koelkast met apart vriesgedeelte, vaatwasser). Dubbele openslaande deuren leiden naar het zonnige, op het zuidwesten gelegen balkon. Vanuit de woonkamer loopt u de slaapkamer in met een en-suite badkamer. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, aparte doucheruimte en ligbad.
Op het bovengelegen dakvlak bestaat de mogelijkheid een dakterras aan te leggen van circa 34 m2 groot. Bij de fotopresentatie kunt u zien wat een fantastisch uitzicht dat geeft over de stad. De vergunning om dit te realiseren is reeds aanwezig.
Door het appartement ligt een keurige laminaat vloer. De verwarming en het warme water geschiedt middels een eigen cv combiketel.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 55 m2
- Balkon 8 m2, mogelijkheid dakterras van circa 34 m2 (vergunning reeds aanwezig)
- Eigen grond
- Goed onderhouden appartementen complex met lift
- Actieve en overzichtelijke VvE, maandelijkse servicekosten bedragen € 145,69
- Fietsenstalling
- Niet-bewoningsclausule zal worden opgenomen

Details

Price
€ 450.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
2011
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
170m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Energy label
A
Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Anjeliersstraat 82", "zipCode": "1015 NJ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3777969, "lng": 4.8832004 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?