Argonautenstraat 21 -2 - Amsterdam

Price   € 399.000 k.k.  

Sold

Description

Argonautenstraat 21-2, 1076 KJ Amsterdam

Aan een rustige straat in Amsterdam Zuid gelegen, nabij de Zuidas, het vernieuwde Stadionplein maar ook de Parnassusweg. Een keurig onderhouden drie (voormalig vier) kamer appartement met een woonoppervlakte van 70 m2 met ruim balkon dat op het zuiden gelegen is.

Het appartement is ruim vier jaar geleden intern verbouwd en in de afgelopen jaren keurig door de huidige eigenaren onderhouden. Het heeft een prettige plattegrond wat het wonen aan dit adres tot een feestje maakt!

Ligging
Het appartement ligt in het zeer gewilde stadsdeel Zuid en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wat betreft het openbaar vervoer zijn er diverse bus- en tramverbindingen op loopafstand bereikbaar. Zo bieden tram 16 en 24 een uitstekende verbinding naar het centrum toe. Verder ligt metrostation Amstelveenseweg nabij en is treinstation Amsterdam Zuid snel te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10.
De Stadionbuurt geldt als een rustige buurt met goede voorzieningen. Zo zijn er in de buurt winkels voor uw boodschappen en zijn er diverse horecagelegenheden.

De indeling is als volgt:
Middels een gemeenschappelijk trappenhuis entree op de tweede verdieping. Binnenkomst in de hal met aan de straatzijde de woonkamer met erker. Middels glas-in-lood schuifdeuren is de zijkamer van de woonkamer af te sluiten. Deze zijkamer is thans ingericht als eetkamer.

Aan de achterzijde van het appartement is de master bedroom gesitueerd welke middels openslaande deuren toegang geeft tot het balkon dat over de volle breedte gelegen is en tevens op de zonnige zijde.
Een tweede slaapkamer is tevens aan de achterzijde gelegen. In deze kamer is een kast gemaakt met de aansluiting voor de wasmachine en droger. Tussen beide slaapkamers in is de keuken gerealiseerd die voorzien is van diverse inbouwapparatuur alsmede voldoende opberg mogelijkheden.

In het midden van het appartement bevindt zich de moderne badkamer die voorzien is van een ligbad, separate en ruime douche, wastafel met meubel alsmede een vrijhangend toilet. Door afwisselend gebruik te maken van neutrale witte tegels alsmede mozaïek tegels maakt dit tot een verrassende badkamer.

Door de gehele woning ligt een fraaie lamel parket vloer.

Algemeen:
- Woonoppervlakte 70 m2;
- Keurig onderhouden;
- Ruim balkon over de volle breedte;
- Overzichtelijke vereniging van eigenaars. De maandelijkse servicekosten bedragen € 56,67;
- Gelegen op erfpachtgrond, huidige tijdvak: 1 mei 2009 tot 30 april 2059 / Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 / Huidige canon: € 810,16 per jaar.

Details

Price
€ 399.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1934
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
70m²
Volume
189m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Argonautenstraat 21", "zipCode": "1076 KJ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3435006, "lng": 4.8608983 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?