August Allebeplein 255 - Amsterdam

Price   € 1.275 p.m. ex.  

Rented

Description

August Allebéplein

Aan het August Allebéplein worden 108 nieuwe huurwoningen gerealiseerd. De laatste jaren is er rondom het plein veel ontwikkeling gaande. Op dit moment wordt er volop aan de openbare ruimtes aan een nieuwe inrichting gewerkt om het aanzicht en de leefbaarheid te verbeteren.

Het complex is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation Amsterdam Lelylaan is gelegen op enkele minuten fietsen en daarnaast zijn er meerdere stadsbussen die op loopafstand van het plein vertrekken.
In de directe omgeving zijn voorzieningen voor de dagelijkse activiteiten. Zo is er een Albert Heijn en een Lidl aan het plein gelegen. Voor een rustige wandeling loopt u zo het Rembrandtpark in. Met de fiets bent u in twintig minuten op de Dam in hartje centrum Amsterdam.

Het chique Amsterdam Zuid is gelegen op ongeveer tien minuten fietsen. Hier zijn vele boetiekshops te vinden en uiteraard een grote verscheidenheid aan horecagelegenheden. U loopt vanaf hier ook zo het Amsterdamse Vondelpark in.
De Vrije Universiteit en Hogeschool inHolland aan de Boelelaan zijn zeer gemakkelijk te bereiken. Op vijf minuten lopen vindt u de metrohalte ‘Postjesweg’, hier kunt u instappen in metro 50 en deze zet u in twintig minuten vlakbij de universiteit en hogeschool af.

Indeling:
Wanneer u het complex betreedt, staat u in de binnenplaats. Hier bevinden zich alle entrees van de appartementen. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping. Dit appartement is circa 50 m2. Via de galerij betreedt u het appartement. U staat gelijk in de hal, waar zich eerst aan de linkerzijde de meterkast en wasmachine ruimte bevinden.

Wanneer u doorloopt staat u in de woonkamer. In het gehele appartement ligt een lichte lamelparket vloer. Het is een ruime woonkamer van circa 19 m2. U heeft een grote raampartij aan de achterzijde met openslaande deuren die naar het balkon leiden. U kunt hier gerust een goede zithoek en eetgedeelte maken. Daarnaast is de keuken voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, elektrische kookplaat, koelkast en combi-magnetron. Het aanrechtblad is van hardsteen.

Er bevinden zich twee slaapkamers in het appartement. Eén is gelegen naast de woonkamer aan de achterzijde en één wanneer u bij binnenkomst gelijk rechtsaf slaat. Bij beide kamers past er gemakkelijk een tweepersoonsbed in.

De badkamer is gelegen in het midden van het appartement. Er liggen grijze tegels op de grond en de wanden zijn afgewerkt met witte tegels. De badkamer is voorzien van douche, wc, wastafel en handdoek radiator.

Kortom een heerlijk, totaal nieuwe woning die genoeg ruimte biedt aan een stel of twee delers.
De foto's zijn van de modelwoning. Dit is een ander type appartement, maar het afwerkingsniveau is gelijk.

Bijzonderheden:
- De woningen zijn voorzien van dubbel glas.
- Er is een lift aanwezig in het complex.
- Ieder appartement heeft een berging.
- Minimale huurperiode 12 maanden.
- Verwarming gebeurt middels stadsverwarming.
- De woningen mogen gedeeld worden.
- De mogelijkheid is er om een parkeerplek in de ondergrondse garage erbij te huren. Let op; het huidige parkeerbeleid van de gemeente is dusdanig dat, gezien het feit er een garage in de onderbouw aanwezig is, er geen vergunningen meer worden verstrekt voor parkeren op straat.

Details

Price
€ 1.275 p.m. ex.
Service charges
€ 25
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
2001-
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
50m²
Volume
130m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
A
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply
Heating
City heating

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "August Allebeplein 255", "zipCode": "1062 AB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3634217, "lng": 4.8382263 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?