Baden Powellweg 169 - Amsterdam

Price   € 249.000 k.k.  

Sold

Description

Zeer lichte 4-kamer maisonnettewoning (ca. 94 m2) mét balkon gelegen op de vierde verdieping van het zeer goed onderhouden appartementencomplex Aeckerstijn aan de Baden Powellweg.

Het complex beschikt over een dubbele lift welke u naar de vijfde verdieping brengt waar het appartement zicht bevindt. Het appartement telt 4 kamers verdeeld over twee woonlagen. Bij binnenkomst zal u direct opvallen hoe de grote raampartijen in de living zorgen voor zeer veel lichtinval. Hierdoor geniet het appartement zowel voor als achter van een prachtig uitzicht, vanuit de woonkamer kunt u de vliegtuigen zien landen en aan de andere zijde kijkt u weids uit over Amsterdam. Vanuit de living geven de openslaande deur toegang tot het royale balkon welke is gesitueerd over de gehele breedte van de woning. De woonkeuken is eenvoudig en komt in aanmerking voor vernieuwing. Verder biedt de keuken voldoende opbergruimte, waar ook de wasmachine en wasdroger geplaatst kunnen worden. Het separate gastentoilet en garderobe treft u in de hal.

Op de bovenverdieping zijn maar liefst drie slaapkamers gelegen. Zo zijn er twee kleinere slaapkamers gelegen aan de voorzijde en de master bedroom aan de achterzijde. Alle slaapkamers beschikken over grote raampartijen, aan licht in deze woning geen gebrek! In het midden van deze verdieping bevindt zich de eenvoudige badkamer waar inmiddels het ligbad is verwijderd en waar eveneens een wastafel en een tweede toilet zijn gesitueerd. Het gehele appartement is geruime tijd verhuurd geweest en dient vermoedelijk te worden opgeknapt.

In de onderbouw van het complex bevindt zich een afgesloten rijwielstallingen (voor fiets en/of scooter) en een grof vuil ruimte evenals uw privé berging.

Vereniging van eigenaars
Het betreft een gezonde en actieve VvE welke bestaat uit 119 appartementsrechten. De maandelijkse servicekosten bedragen € 388,2 (INCLUSIEF voorschot stookkosten € 86,67). De administratie wordt gevoerd door VvE Beheer Amsterdam. Er is een MJOP aanwezig welke loopt t/m 2032. Medio 2019 staat op de planning het vervangen van alle kozijnen aan de voorzijde door p.v.c. De kozijnen aan de achterzijde zijn reeds vervangen in 2015.

Erfpacht
Het complex waar het appartement deel van uitmaakt is op erfpachtgrond gelegen (gemeente Amsterdam) De vaste jaarlijkse canon bedraagt € 107,54, algemene bepalingen 1955 zijn van toepassing. Huidig tijdvak loopt van 16-10-1962 tot 15-10-2037.

Omgeving
Dit appartement heeft zoals u weet zowel aan de voor- als aan de achterzijde een schitterend uitzicht; over onder andere natuurgebied “de Vrije Geer”, de Slotervaart, de molen van Sloten, daarachter luchthaven Schiphol en bij helder weer zijn de duinen bij Haarlem en Zandvoort zelfs te zien. Diverse winkelcentra zoals de Dukaat, het Osdorpplein en het Belgiëplein zijn in de nabije omgeving gelegen alsmede diverse scholen en naschoolse opvang. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer; op loopafstand stopt tramlijn 1 welke u comfortabel en snel (ca. 20 minuten tot aan het Leidseplein) naar het centrum van Amsterdam brengt. Voor de deur stopt buslijn 192 richting Schiphol. Uitvalswegen waaronder de A4/A10 en A5/A9 bereikt u binnen 5 minuten; zo zijn bijvoorbeeld Schiphol, Haarlem en Hoofddorp eenvoudig te bereiken.

Het complex ligt in een groene omgeving met Jan van Zutphenplantsoen en natuurpark Vrije Geer op loopafstand en Sloterpark, Oeverlanden en Amsterdamse bos op enkele minuten rijafstand, daarnaast bevindt de Slotervaart zich achter het complex waarmee een open waterverbinding is naar o.a. de binnenstad van Amsterdam.

Bijzonderheden:
Bruto vloeroppervlak woning 117 m2
- Woonoppervlakte ca. 94 m2 conform NEN 2580
- Bouwjaar ca. 1965
- Verwarming middels blokverwarming
- Eenvoudige keuken en badkamer
- Besloten entree met intercomsysteem
- Liften aanwezig
- Gratis parkeergelegenheid
- VVE bedrage inclusief verwarming € 388,27
- Niet zelfbewoningsclausule is van toepassing
- Aanvaarding in overleg

Details

Price
€ 249.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Maisonnette, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1965
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
94m²
Volume
240m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing, Partial insulated glazing
Hot water
Central supply

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near park, Near quiet road, In residental area, Clear view, Open location, Near waterway
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Baden Powellweg 169", "zipCode": "1069 LE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3484055, "lng": 4.7956766 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?