Bankastraat 42 I - Amsterdam

Price   € 1.450 p.m. ex.  

Rented

Description

Bankastraat 42-I, 1094 EG Amsterdam

Recentelijk gerenoveerd driekamer appartement op de eerste verdieping met een oppervlakte van circa 55 m2. De woning beschikt over twee slaapkamers en heeft een verdiept balkon aan de achterzijde van circa 14 m2.

Indeling:
Door middel van een gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de woning op de eerste verdieping. Beschikt over een ruime woonkamer aan de achterzijde met open keuken. De keuken is voorzien van een vierpits gaskookplaat met wasemkap. Vanuit de woonkamer en keuken kunt u door middel van openslaande deuren het verdiepte balkon welke gelegen is op het zuiden bereiken.
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een ruime slaapkamer met frans balkon. Hiernaast is nog een kleinere slaapkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wasbak en heeft een aansluiting voor de wasmachine

Omgeving:
Het appartement is gelegen in stadsdeel Oost (voormalig Zeeburg). Het ligt op steenworp afstand van de Dappermarkt en de Javastraat, het grote Flevopark en diverse uitvalswegen om de hoek. Op loopafstand bevinden zich diverse restaurants en cafés.
Daarnaast is dit appartement uitstekend te bereiken met bus, tram en trein via het Muiderpoort station. De ringweg A-10 is binnen enkele minuten te bereiken.

De verwarming en het warme water geschiedt middels een CV combiketel.

Algemeen:
- Gerenoveerde woning van circa 55m2;
- Nette vloer;
- 2 slaapkamers;
- Goede locatie in Oost.

Bijzonderheden:
- Eenmalige contractkosten €193,60;
- 2 maanden borg;
- Exclusief G/W/E.
- Huurprijs 1.450,- per maand excl.

Huurperiode is minimaal twaalf maanden.

Details

Price
€ 1.450 p.m. ex.
Service charges
€ 35
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
150m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Bankastraat 42", "zipCode": "1094 EG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.364744, "lng": 4.9338645 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?