Bankastraat 42 3 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Bankastraat 42-3, 1094 EG Amsterdam

Net driekamer appartement op de derde verdieping met een woonoppervlakte van circa 55 m2. De woning beschikt over een ruim, verdiept balkon van circa 14 m2 en een zolderkamer van circa 7 m2.

Omgeving:
In stadsdeel Oost (voormalig Zeeburg) gelegen, vlakbij de Dappermarkt en de Javastraat, het grote Flevopark, en met diverse uitvalswegen om de hoek. Voor de ontspanning treft u in De Borneohof of Studio K een sportschool, bibliotheek en een bioscoop. Ook aan restaurants en cafés geen gebrek.
Daarnaast is dit tweekamer appartement uitstekend te bereiken met bus, tram en trein via het Muiderpoort station. De Ringweg A 10 is binnen 2 autominuten te bereiken.

De indeling is als volgt:

Middels een gemeenschappelijk trappenhuis entree op de derde verdieping. Ruime woonkamer aan de achterzijde met open keuken. Deze keuken is voorzien van een vier pits gaskookplaat en een wasemkap. Vanuit de woonkamer en keuken bereikt men het zonnige (zuiden), verdiepte balkon. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een ruime hoofdslaapkamer met de toegang tot de zijkamer welke als tweede slaapkamer te gebruiken is. Vanuit de slaapkamer bereikt men een Frans balkon.
De nette badkamer is voorzien van een granito vloer, douche, wastafel met spiegelkast en vrijhangend toilet.

Op de zolderverdieping (via externe trap) is tevens een extra zolderkamer van circa 7 m2 met eventueel mogelijkheid tot het plaatsen van de wasmachine.

De verwarming en het warme water geschiedt middels een CV combiketel.

- Huurperiode is minimaal twaalf maanden;
- Twee maanden waarborgsom;
- Kale huurprijs: €1.500,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 33
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1905
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
150m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In residental area

Location

[ { "address": "Bankastraat 42", "zipCode": "1094 EG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.364726, "lng": 4.933894 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?