Beethovenstraat 105 B - Amsterdam

Price   € 895.000 k.k.  

Sold

Description

Beethovenstraat 105 B

Op een sublieme plek in de mondaine winkelomgeving van Amsterdam-Zuid, ligt dit sfeervolle en praktisch ingerichte driekamerappartement.

Dit is wonen op stand in een prettige woonomgeving! De “Beethovenstraat” kreeg zijn naam in 1925 en is vernoemd naar de Duitse componist Ludwig van Beethoven (1770-1827). De straat staat bekend als een chique winkelstraat waar verschillende luxueuze modezaken gevestigd zijn. De internationale scholen, uitvalswegen, het Beatrixpark, Zuidas, Rai, Olympisch Stadion en openbaar vervoer (bus, tram en NS- en metrostration WTC) zijn in de nabije omgeving gelegen.

Indeling:
De entree verkeert in goede staat en heeft een mooie jaren dertig uitstraling. U betreedt de woning via deze gemeenschappelijke entree door de trap of lift naar de eerste verdieping te nemen.
De riante woonkamer loopt door van de voor- naar de achtergevel met aan de achterzijde het zitgedeelte dat toegang geeft tot het balkon. Dit riante balkon is gelegen op het oosten en beslaat de gehele breedte van de kamer, een fijne plek voor een kop koffie in het ochtendzonnetje.
Het eetgedeelte treft u aan de voorzijde en grenst aan de halfopen, ruime keuken met bijkeuken.
De nette keuken is voorzien van inbouwapparatuur en geeft middels openslaande deuren toegang tot het tweede balkon. Deze is gelegen op het westen vanwaar u vanaf de middag tot de avond heerlijk van het zonnetje kunt genieten.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de twee ruime slaapkamers, respectievelijk voor- en achterzijde.
De complete badkamer is voorzien van douche, ligbad, wastafel, toilet, wasmachine aansluiting en CV-kast. Er is tevens een separaat toilet.

In het gebouw bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 121,5 m2;
- Gelegen op erfpachtgrond, canon is afgekocht tot 30-11-2053;
- Representatieve entree in mooie jaren dertig uitstraling mét lift;
- Sfeervol, praktisch en ruim opgezet;
- Maar liefst 2 balkons;
- Gezonde Vereniging van Eigenaren.

Details

Price
€ 895.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1928
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
122m²
Volume
311m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Balcony
Yes

Garage

Video

Location

[ { "address": "Beethovenstraat 105", "zipCode": "1077 HX", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3454595, "lng": 4.8769433 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?