Beursstraat 31 1 A - Amsterdam

Price   € 1.450 p.m. ex.  

Rented

Description

Beursstraat 31-1-A

Dit ruime twee kamer appartement is net gerenoveerd. Het appartement ligt in hartje centrum. Centraal station ligt op nog geen vijf minuten lopen en de Dam is op steenworp afstand gelegen.

Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen aan de achterzijde van het pand. U kijkt vanuit uw raam uit over de Warmoesstraat. U loopt via de hal de woonkamer in. In het gehele appartement ligt een lichte laminaatvloer. Het appartement heeft hoge plafonds wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Er is een open keuken, die voorzien is van een combi-magnetron, 4-pits kookplaat, vaatwasser en koelkast. Er is voldoende ruimte in de woonkamer om een eetgedeelte en een apart zitgedeelte te creëren.

De badkamer is ruim en voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel. Tevens is vanuit hier toegang tot de wasruimte.
Er is een aparte wc in het appartement.

De slaapkamer bevindt zich gelijk links als u het appartement betreedt. Vanuit deze slaapkamer kijkt u uit over de binnenplaats. Het balkon is vanuit deze kamer bereikbaar.

Ligging:
Dit appartement is gelegen op een uitstekende locatie. In de directe omgeving zijn er vele winkels en eetgelegenheden te vinden. Zo is het welbekende warenhuis 'de Bijenkorf' gelegen aan het einde van de Beursstraat. Daarnaast is het appartement zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Amsterdam Centraal is gelegen op minder dan 5 minuten lopen en vanaf het Damrak vertrekken tram 16 en 24 die u zo verder de stad in kunnen brengen.


Bijzonderheden:
- Prachtige locatie midden in het centrum
- Geheel gerenoveerd appartement
- Inbouwapparatuur
- Goed bereikbaar met openbaar vervoer
- Voorschot stookkosten opgenomen in servicekosten

Details

Price
€ 1.450 p.m. ex.
Service charges
€ 105
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1650
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
96m²
Volume
288m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Energy label
F
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In town center
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Beursstraat 31", "zipCode": "1012 JV", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3746724, "lng": 4.896488 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?