Bilderdijkkade 30 A -II - Amsterdam

Price   € 399.000 k.k.  

Sold

Description

Bilderdijkkade 30 A-2

Karakteristiek, licht en goed ingedeeld vierkamerappartement met een totale woonoppervlakte van 71 m², twee balkons en een berging op de zolderverdieping van 8 m².
Dit appartement combineert het wonen aan de rustige en ruime Bilderdijkgracht met de levendigheid van West om de hoek.

Dankzij de centrale ligging zijn de recent opgeknapte voormalige tramremise “De Hallen”, de dagelijkse Ten Katemarkt, de Clerqstraat, Kinkerstraat en Bilderdijkstraat allen op enkele minuten loopafstand. Ook in de Jordaan, Overtoom en het Vondelpark bent u zo. In de directe omgeving zijn diverse openbaar vervoersverbindingen (tram en bus). De ringweg A10 begint 6 minuten van de woning en het Centraal Station en Amsterdam Zuid zijn beiden ongeveer 10 minuten fietsen.
Het appartement maakt onderdeel uit van een fraaie rij panden die omstreeks 1911 zijn gebouwd. De woning is goed onderhouden met behoud van originele ornamenten en maakt deel uit van een goed onderhouden gebouw.

Indeling:

De statige buitentrap brengt u bij de toegang van het trappenhuis die gedeeld wordt met de derde verdieping. De entree tot de woning op de tweede verdieping wordt gevolgd door de hal met toegang tot het separaat toilet met fonteintje.

De ruime keuken ligt aan de achterzijde en heeft een eigen deur naar het balkon. Dit balkon ligt op het westen en krijgt vanaf de middag zonlicht. Het is ook toegankelijk via de openslaande deuren aan de achterzijde van de kamer en suite.

De woonkamer en suite heeft net als de rest van het appartement een aangename plafondhoogte van 2,91 meter. De grote ramen aan de kant van de gracht en aan de kant van het balkon aan de tuinzijde maken deze ruimte bijzonder licht. Aan de voorkant geven openslaande deuren toegang tot het Franse balkon. De kamer kan worden verdeeld door het sluiten van de goed geconserveerde schuifdeuren met glas in lood en beschikt ook over bergkasten aan weerszijde. In twee van de kasten is een werkplek gemaakt door het plaatsen van een bureautje.

Achter de keuken bevindt zich de grote slaapkamer met een raam uitkijkend op de binnentuin. Deze kamer heeft voldoende ruimte voor (inbouw)kasten. Vanuit de voorkamer bereikt men de tweede slaapkamer met uitzicht op de gracht. De badkamer ligt ook aan de voorzijde en is voorzien van een douche, wastafel, handdoekradiator en de aansluiting voor de wasmachine.

De berging van 8 m² op de zolderverdieping is voorzien van een wateraansluiting en een luchtafvoer voor een droger. Vanuit de berging is met openslaande deuren ook het platte dak boven de grote slaapkamer van het appartement op 3 hoog bereikbaar.

Het appartement maakt onderdeel uit van een goed functionerende vereniging van eigenaars die uit totaal vier leden bestaat. De administratie wordt in eigen beheer gedaan. De maandelijkse servicekosten bedragen € 100,00. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid middels een vergunningsysteem en betaald parkeren.

Het appartementsrecht is belast met gemeentelijke erfpacht, waarbij het huidige tijdvak loopt tot 1 januari 2030. De jaarcanon bedraagt thans € 78,44. De Algemene Bepalingen van 2000 zijn van toepassing waardoor een jaarlijkse indexatie van toepassing is.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 71 m²
- Efficiënte indeling
- Berging van 8 m²
- Gemeentelijke erfpacht, jaarcanon € 78,44
- Gunstige ligging in stadsdeel West

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om de woning te laten zien. U kunt direct contact met ons kantoor opnemen voor het maken van een afspraak.

Details

Price
€ 399.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1911
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
71m²
Volume
206m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
French balkony, Cable tv

Energy

Isolation
no_isolation
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
nefit smartline (2005, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view, Sheltered location
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Bilderdijkkade 30", "zipCode": "1053 VD", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3697238, "lng": 4.8683548 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?