Bilderdijkstraat 175 -1 - Amsterdam

Price   € 375.000 k.k.  

Sold

Description

Bilderdijkstraat 175-1, 1053 KR Amsterdam

Licht en gunstig ingedeeld driekamer appartement van circa 63 m2 met ruim dakterras van circa 22 m2!

Gunstig en centraal gelegen in West met op steenworp afstand de recent opgeknapte voormalige tramremise “De Hallen” , de dagelijkse Ten Katemarkt, Kinkerstraat en Bilderdijkstraat. De Jordaan, Overtoom en het Vondelpark zijn allen op loopafstand. In de directe omgeving zijn diverse openbaar vervoerverbindingen (tram en bus). De ringweg A-10 is op korte afstand van de woning.

Indeling:

Middels een gedeeld trappenhuis entree op de eerste verdieping. Ruime en lichte L-vormige woonkamer aan de straatzijde. De keuken is in open opstelling geplaatst en voorzien van meerdere ingebouwde apparatuur als een vaatwasser, koelkast, vriezer en vier pits gaskookplaat. Naast de keuken is een ingebouwde kast met meterkast. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de master bedroom met toegang tot het dakterras van circa 22 m2 die gelegen is op oost/ noordoosten. Naast de hoofdslaapkamer is een tweede slaapkamer gesitueerd. De badkamer is in het midden van het appartement en is voorzien van een douche, wastafel, toilet alsmede de aansluiting voor de wasmachine.

Door het gehele appartement ligt een nette lamel parket vloer.

Het appartement maakt onderdeel uit van een overzichtelijke vereniging van eigenaars welke uit totaal zes leden bestaat. De administratie wordt gevoerd door Stedeplan. De maandelijkse servicekosten bedragen € 73,49.

Bijzonderheden:

- Volle eigendom, geen erfpacht!
- Woonoppervlakte: 63 m2
- Dakterras van 22 m2
- Overzichtelijke VvE van zes leden, professioneel beheerd door Stedeplan.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom daarom niet en neem direct contact met ons kantoor op voor het maken van een afspraak.

Details

Price
€ 375.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1891
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
63m²
Volume
154m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area

Location

[ { "address": "Bilderdijkstraat 175", "zipCode": "1053 KR", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3670646, "lng": 4.8725851 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?