Bilderdijkstraat 194 1 - Amsterdam

Price   € 1.550 p.m. ex.  

Rented

Description

Bilderdijkstraat 194-I

Thans bieden wij dit twee-kamer appartement aan in de van Lennepbuurt in Amsterdam Oud-West. Een buurt die volop in ontwikkeling is. Dit is te merken aan de vele horecagelegenheden die zich in deze omgeving vestigen. Het appartement ligt op loopafstand van de populaire Foodhallen. Hier vindt u meerdere bars en restaurants onder één dak.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis betreedt u het appartement. U staat gelijk in de ruime woonkamer met open keuken. Door de ruimte in de keuken kunt gemakkelijk hier uw eetgedeelte van maken. De keuken is voorzien van de volgende apparatuur; combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en 5-pits gas comfort. Op de vloer ligt een lichte lamel parket vloer. Aan de voorzijde is de ruime en lichte woonkamer gelegen.

In het midden van het appartement vindt u de separate wc en de wasruimte.

Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer. Via de slaapkamer betreedt u het balkon aan de achterzijde van het appartement.
De badkamer is tevens gelegen aan de achterzijde en is voorzien van douche, ligbad, wastafel.

Ligging:
Het appartement is uitstekend te bereiken middels het openbaar vervoer. Via tram 17 kunt u zo vanaf Amsterdam Centraal richting de Bilderdijkstraat rijden en stapt u praktisch voor het appartement uit. De Kinkerstraat is om de hoek gelegen waar u vele verschillende winkels kunt vinden.

Bijzonderheden:
- Gelegen in de populaire buurt Oud-West
- Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
- Dubbel glas
- €1550,00 excl. G/W/L

Details

Price
€ 1.550 p.m. ex.
Service charges
€ 10
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1889
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
63m²
Volume
162m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In town center
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Bilderdijkstraat 194", "zipCode": "1053 LE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.366489, "lng": 4.8723419 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?