Bilderdijkstraat 72 -3 - Amsterdam

Price   € 600.000 k.k.  

Sold

Description

Bilderdijkstraat 72-3, 1053 KW Amsterdam

Uiterst licht, ruim en goed onderhouden 4-kamer appartement in het populaire Hallenkwartier. Het appartement is op de derde en deels vierde verdieping gelegen met een woonoppervlakte van 97 m2 (conform meetrapport), een heerlijk zonnig balkon aan de woonkamer en ook nog een ruim dakterras van 25 m2 met uitzicht op de Westertoren.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een keurig gemeenschappelijk trappenhuis heeft u entree op de derde verdieping. Binnenkomst in de hal met toegang tot het separaat toilet en een ruime berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger alsmede de opstelplaats voor de cv ketel.

Riante en zeer lichte woonkamer van ruim 41 m2, met houten vloer, die over de volle diepte van de verdieping gelegen is. Aan de voorzijde bevindt zich een zijkamer, ideaal als studeer- of werkkamer. Aan de achterzijde loopt het eetgedeelte door in de open, moderne keuken (naar architectuur van CUBE). Deze keuken is voorzien van een vaatwasser, losse oven/ gascomfort, koelkast en een magnetron. De woonkamer heeft aan de voorkant een frans balkon en aan de achterzijde zit een heerlijk ruim balkon waar je in de namiddag en avond heerlijk van zon kunt genieten.

Een interne wenteltrap leidt naar de bovenverdieping alwaar aan de achterzijde twee slaapkamers zijn gesitueerd. Op deze verdieping bevindt zich tevens de badkamer die voorzien is van een ligbad/ douche en een wastafel. Het tweede toilet is separaat vanuit de overloop toegankelijk. Vanaf deze overloop gaat wenteltrap naar het op het dak gelegen, middels vergunning aangelegd, dakterras van ruim 25 m2.

Het eigendom is belast met gemeentelijke erfpacht. Het huidige tijdvak eindigt op 15 december 2026. De Algemene Bepalingen voor Voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De huidige jaarcanon bedraagt € 90,23.

Omgeving:

De woning is gelegen aan het mooiste stuk van de Bilderdijkstraat in trendy en culinaire stadsdeel West. Op loopafstand liggen de Kinkerstraat, Ten Katemarkt, De Clercqstraat met een ruim aanbod aan winkels, restaurants, lunch rooms en bars, en de uiterst populaire De Hallen. Ook ben je zo in het Vondelpark en de Jordaan. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld. Diverse tramlijnen stoppen voor de deur. Ook kan je gemakkelijk nabij het huis parkeren.
Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaars die bestaat uit de woningen en winkels aan de Bilderdijkstraat 66 tot en met 72 en de Ter Haarstraat 7 en 9. De maandelijkse servicekosten bedragen € 123,-.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 97m2
- Actieve vereniging van eigenaars, servicekosten: € 123,- per maand
- Dakterras van ruim 25 m2
- Lichte ruime woonkamer
- Balkon aan woonkamer
- 2/3 slaapkamers

Details

Price
€ 600.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1902
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
100m²
Volume
251m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Bilderdijkstraat 72", "zipCode": "1053 KW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3681412, "lng": 4.8713244 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?