Bloedstraat 22 2 - Amsterdam

Price   € 1.200 p.m. ex.  

Rented

Description

Bloedstraat 22 II

Handig ingedeeld en licht appartement nabij de Oude Kerk en de Nieuwmarkt. Een gezellige en gewilde buurt met diverse winkels, horecagelegenheden, en het openbaar vervoer op loopafstand gelegen

U betreedt het appartement op de tweede etage via een gemeenschappelijk trappenhuis. Wanneer u de voordeur opent, komt u in de hal terecht die toegang geeft tot alle kamers. De woonkamer bevind zich aan de voorzijde van het appartement. Het is een lichte woonkamer voorzien van schouw. Vanuit de woonkamer kijkt u de bloedstraat in. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het huis. Tevens is de eenvoudige keuken gelegen aan de achterzijde.
De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Door de gehele woning ligt een keurige laminaat vloer.

Ligging:
De Bloedstraat loopt vanaf de Nieuwmarkt naar de Oudezijds Achterburgwal. Op de Nieuwmarkt bevinden zich diverse horecagelegenheden en een metrostation. Er rijden verschillende metro's langs dit station vanuit startpunt Amsterdam Centraal.

Algemeen:
- Gelegen in hartje centrum;
- Kale huurprijs €1.200,- excl. G/W/L;
- Servicekosten €19,50 per maand;
- Twee maanden waarborgsom.

Details

Price
€ 1.200 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
45m²
Volume
117m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Location

[ { "address": "Bloedstraat 22", "zipCode": "1012 BS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.372821, "lng": 4.8994591 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?