Bloedstraat 22 3/4 - Amsterdam

Price   € 2.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Bloedstraat 22 III/IV

Handig ingedeeld en licht appartement nabij de Oude Kerk en de Nieuwmarkt. Een gezellige en gewilde buurt met diverse winkels, horecagelegenheden en het openbaar vervoer op loopafstand gelegen

U betreedt het appartement op de tweede etage via een gemeenschappelijk trappenhuis, waarna u een trap oploopt die uitkomt in de woonkamer. De twee kleinere van de in totaal vier slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping aan de voorzijde van het appartement.

De ruime open keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van inbouwapparatuur.

Via de interne trap bereikt u de zolderverdieping met de twee resterende ruime slaapkamers. Deze zijn tegenover elkaar aan de achter- en voorzijde van het huis gelegen. De badkamer, die voorzien is van douche toilet en wasbak, is in het midden van de zolderverdieping gesitueerd.

Ligging:
De Bloedstraat loopt vanaf de Nieuwmarkt naar de Oudezijds Achterburgwal. Op de Nieuwmarkt bevinden zich diverse horecagelegenheden en een metrostation. Er rijden verschillende metro's langs dit station vanuit startpunt Amsterdam Centraal.

Algemeen:
- Gelegen in hartje centrum;
- Kale huurprijs €2.500,- excl. G/W/L;
- Servicekosten €19,50 per maand;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden.

Details

Price
€ 2.500 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
70m²
Volume
182m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
2
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Location

[ { "address": "Bloedstraat 22", "zipCode": "1012 BS", "city": "Amsterdam", "lat": 52.372821, "lng": 4.8994591 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?