Bloemendalergouw 49 - Amsterdam

Price   € 895.000 k.k.  

Sold

Description

Bloemendalergouw 49 te Amsterdam - Ransdorp

Het gebeurt niet vaak, maar zo nu en dan komt er een echte buitenkans voorbij:
Landelijk gelegen maar toch dichtbij de oude binnenstad van Amsterdam, vrijstaand woonhuis gebouwd in 1978.

Deze woning is gelegen nabij de historische kern van Ransdorp en valt in het gebied landelijk-Noord. Dit gebied werd in 1921 vrijwillig geannexeerd door Amsterdam, nadat tijdens de watersnood van 1916 dit gebied zwaar was getroffen. Oorspronkelijk kenmerkt dit gebied zich door Akkerbouw, maar door de hoge grondwaterstand werden veel Akkerbouwers omgezet naar Veehouders. Ook op dit perceel heeft oorspronkelijk een Veehouder geboert, maar inmiddels is dit bedrijf ontmanteld en worden er drie woningen en een natuureducatiecentrum gerealiseerd. Dit woonhuis is gelegen aan de linker voorzijde van het perceel en heeft prachtig vrij uitzicht over de weilanden.

De indeling is als volgt;
De entree van dit woonhuis ligt aan de zijgevel, gevolgd door een ruime hal welke toegang geeft tot de keuken met eetkamer aan de voorzijde. Vanuit de eetkamer bereikt u de ruime woonkamer met grote ramen welke prachtig uitkijken over de weilanden. Op de begane grond is verder nog een bijkeuken en garage gelegen van 35m2.
Op de eerste etage zijn vier slaapkamers gelegen alsmede een ruime badkamer. Vanuit de hoofdslaapkamer is deze badkamer eveneens rechtstreeks bereikbaar. De badkamer beschikt over een ligbad, separate douche, toilet en een wastafel.

Via een vaste vlizotrap bereikt u de zolderverdieping, waar u behoorlijk (te) veel spullen kunt bergen.
Rond het huis ligt een onderheid terras van 133 m2 en daar omheen ligt als een hoefijzer een fraai aangelegde tuin met gezellige zitjes. Het parkeren van meerdere auto’s is op dit adres ook geen enkel probleem.
Via enkele auto minuten bereikt u de ring A10 en zelfs met de fiets bent u binnen 25 minuten het op Centraal Station. En straks, als de Noord-Zuid lijn zal gaan rijden, bereikt u binnen een paar haltes, het Centraal station, de Rai of Station-Zuid.

In Ransdorp kunnen uw kinderen nog echt buiten spelen en kan uw gezin optimaal genieten van de Hollandse seizoenen. In de winter wordt er lekker geschaatst en daarna kan de openhaard aan en warme chocolademelk op tafel. Maar voorlopig kunt u nog volop genieten van een prachtige zomer in de riante tuin kunt u de vuurrode zon zien ondergaan in het prachtige Noord-Hollandse landschap.

Algemeen:
• Bruto vloeroppervlak van 442 m2;
• Gebruiksvloeroppervlak 184 m2 (NEN 2580);
• Gebouwd in 1978;
• Perceel oppervlak ca. 1.275 m2;
• Eigen grond;
• Totaal 4 slaapkamers;
• Parkeren op eigen terrein;
• Ouderdomsclausule van toepassing;
• Recht van niet gunnen van toepassing;
• Gelegen onder de rook van Amsterdam maar toch landelijk wonen;

Kortom: deze bijzondere woning biedt een unieke kans tot zeer aantrekkelijk wonen op een fraai perceel in het mooie, historische landelijke dorpje Ransdorp op enkele minuten(filevrij) rijden naar Amsterdam.

Details

Price
€ 895.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
1978
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
184m²
Plot surface
1.275m²
Other surface
49m²
Volume
440m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
7
Floors
3
Facilities
Skyline, Cable tv, Sliding door

Energy

Energy label
C
Isolation
Wall insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, Clear view, Open location, Rural location
Garden
Frontyard, Side garden

Location

[ { "address": "Bloemendalergouw 49", "zipCode": "1028 BH", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3964092, "lng": 5.0085593 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?