Bloemgracht 84 A - Amsterdam

Price   € 949.000 k.k.  

Sold

Description

Bloemgracht 84 hs

Naar een ontwikkeling van ROCK Vastgoed- luxe appartement in een statig pand aan de prachtige Bloemgracht aan de voet van de Westertoren.

Deze rustige gracht ligt midden in het bruisende Amsterdam Centrum. Aan de bloemgracht waren in de 17e eeuw vele ververijen gevestigd. Zelfs Rembrandt van Rijn had hier een atelier. Dit verleden zorgt ervoor dat de Bloemgracht één van de meest karakteristieke grachten van Amsterdam is.

Dit appartement is met veel zorg en aandacht gerenoveerd en enkel met de hoogste kwaliteit materialen afgewerkt. Zo zijn er prachtige oude balken in het zicht, moderne eiken visgraatvloeren, zwarte accenten in onder andere lichtarmaturen, ( stalen) deuren en lambriseringen, Turks marmeren vloeren en wastafels in de natte ruimtes. Een belangrijk detail voor dit pand; de fundering is in 2010 geheel vernieuwd.

De indeling is als volgt:

Entree aan de straatzijde. Meterkast en garderobe. Tochtdeur naar de woonkamer aan de voorzijde gelegen. Door de hoge ramen aan de voorzijde valt veel licht naar binnen en heeft u fraai zicht over de gracht. De woonkamer heeft aan de middenzijde toegang tot de patio met prachtige donkere aluminium deuren. Deze patio geeft licht en ruimte aan de woonkamer, de keuken en een slaapkamer. Vanuit de woonkamer is een grote bergkast bereikbaar alsmede de keuken. De keuken is in het midden van het appartement in de lengte gelegen. Door het gebruik van enkel hoogwaardige apparatuur zal zelfs de verwende keukenprins(es) zich hier direct thuis voelen. Zo is er een La germania rvs fornuis met oven en gascomfort, een Quooker, Miele vaatwasser, koelkast met vriezer en combioven. Wat te denken van een wijn klimaat kast? De keukenkastjes zijn donker van kleur met lichtgrijs betonnen werkblad.

In de hal naar het achterhuis en de slaapkamers zijn prachtige inbouwkasten gemaakt om uw spullen op te bergen. Een separaat toilet met fontein is vanuit de gang bereikbaar evenals een ruimte voor uw wasmachine.

De eerste slaapkamer heeft licht en lucht via de patio en is voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. De master bedroom is aan de achterzijde gelegen en heeft twee dubbele deuren met toegang tot een bescheiden tweede patio. Deze slaapkamer is voorzien van een separaat toilet, luxe badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche en maatwerk wastafel.

Algemeen:

- Woonoppervlakte 100 m2 excl. patio.
- In 2010 voorzien van een nieuwe fundering en in uitstekende staat van onderhoud.
- Monumentale uitstraling met moderne materialen.
- Licht appartement door veel lichtinval en aanwezigheid van de patio.
- Projectnotaris Buma Algera notariaat.
- Eigen grond.

Vraagprijs € 949.000,- K.K.

Details

Price
€ 949.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
100m²
Volume
416m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2017, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In town center, In residental area
Garden
Patio
Patio
8m², 575×146cm

Garage

Location

[ { "address": "Bloemgracht 84", "zipCode": "1015 TM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3748736, "lng": 4.8807623 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?