Boomstraat 56 - Amsterdam

Price   € 549.000 k.k.  

Sold

Description

Geheel pandje in de Jordaan met lege bg en 1e, verhuurde 2e en kapverdieping!!!!

Een unieke kans om een beleggingspand te kopen in het centrum van Amsterdam. Dit unieke pandje in een rustige straat in de Jordaan gelegen, biedt heel veel mogelijkheden.

De begane grond en de eerste verdieping zijn twee zelfstandige woningen en worden leeg opgeleverd. De tweede verdieping is en blijft verhuurd en heeft de zolder er intern bij betrokken.

De bouweenheid is samen met nr 54 waardoor er een gezamenlijke voordeur is van deze twee panden, en doordat het bescheiden pandjes qua metrage zijn is ook het trappenhuis gemeenschappelijk met nr. 54.
Het pand dient te worden gerenoveerd en wordt -as is- verkocht in de huidige staat.

De indeling is als volgt. Entree op de begane grond. begane grond en eerste verdieping: woonkamer aan de voorzijde. slaapkamer aan de achterzijde met kitchenette, toilet en douche. alles op een oppervlakte van ca 26 m2 per verdieping. Elk van deze woningen kan bv worden verhuurd of gebruikt door uw studerende kinderen. ( tegen de huidige lage rente is een huis kopen immers veel voordeliger dan te gaan huren of uw geld op de bank laten staan.)

De tweede en kapverdieping zijn verhuurd en blijven verhuurd. De huur bedraagt eur. 125 per maand.

Algemeen;
Heel pand in een koop, waarvan 52 m2 leeg en 48 m2 verhuurd.
Gelegen op eigen grond.
Ouderdomsclausule wordt in de koopakte opgenomen.
Vaste notaris LMH Hartman.

Details

Price
€ 549.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Town house, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1878
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Fair
Particulars
Monumental house, gedeeltelijk verhuurd, Double housing possible

Surface and volume

Living surface
100m²
Plot surface
35m²
Volume
300m³

Layout

Rooms
8
Bedrooms
5
Floors
4

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Location

[ { "address": "Boomstraat 56", "zipCode": "1015 LD", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3791193, "lng": 4.8844592 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?