Borgerstraat 219 -2 - Amsterdam

Price   € 1.300 p.m. ex.  

Rented

Description

Borgerstraat 203-II

Handig ingedeeld en licht appartement nabij de Kinkerstraat stadsdeel West. Een gezellige en gewilde buurt met diverse winkels, horecagelegenheden (De Hallen) en het openbaar vervoer op loopafstand gelegen (en op een kleine 10 min lopen het Vondelpark).

U betreedt het appartement op de tweede etage via een gemeenschappelijk trappenhuis. Wanneer u de voordeur opent, komt u in de woonkamer terecht die voorzien is van een open keuken. Deze keuken heeft inbouwapparatuur en de aansluiting voor de wasmachine bevindt zich tevens onder het keukenblok.
Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamer waarbij een toegang geeft tot het balkon dat op het zuid/ zuidoosten gelegen is.

De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Door de woning ligt een keurige laminaat vloer.

Algemeen:
-Minimale huurperiode is twaalf maanden;
-Twee maanden borg;
-Eigen aansluitingen voor gas/ elektra en water;

Huurprijs: € 1.300,- per maand

Details

Price
€ 1.300 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1911
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
42m²
Volume
114m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Location

[ { "address": "Borgerstraat 219", "zipCode": "1053 PL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3638526, "lng": 4.8617287 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?