Bosboom Toussaintstraat 22 3 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Bosboom Toussaintstraat 22-3

In één van de meest groene, dorpachtige straten van Amsterdam bieden wij dit recent gerenoveerde appartement aan. Het is een heerlijke woning op één van de meest populaire plekken, gelegen tussen het Centrum en Oud West in!
In de Bosboom Toussaintstraat zijn meerdere leuke horecagelegenheden te vinden zoals Teds, de Italiaan en Bosco. Ook in de nabij gelegen Eerste Constantijn Huygensstraat kunt u uw boodschappen doen bij de Albert Heijn of uiteraard bij de bakker, de visboer of de slager. Let op, de foto's zijn van het appartement gelegen op de eerste verdieping. De derde etage zal worden afgewerkt met hetzelfde afwerkingsniveau, maar op dit moment wordt daar de renovatie afgerond.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de derde verdieping. Bij binnenkomst staat u gelijk in de woonkamer. Het is een L-vormige woonkamer met open moderne keuken. Door de drie raampartijen kijkt u 's zomers zo de groene straat in! Het appartement wordt opgeleverd met nette donkere jaloezieën voor de ramen aan de voorzijde en moderne zwarte spotlampen aan het plafond.

De donkergrijze keuken is nieuw en voorzien van inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, combi-oven, aparte vriezer en koelkast. 4 pits gascomfort.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers. Hiervan is één een ruime kamer en de andere van een iets kleiner formaat.

De badkamer is tevens nieuw en hoogwaardig afgewerkt met chique beige tegels. De badkamer is voorzien van douche, wc, handdoekradiator en wastafel meubel.

Verder is er nog een aparte kast met ( een nieuwe) CV en aansluiting voor de wasmachine.

Ligging:
Het appartement is gemakkelijk te bereiken met het OV. Er zijn meerdere mogelijkheden in de directe omgeving. Zo kunt u op tram 12 opstappen die u direct naar Amsterdam Sloterdijk brengt. Verder gaan er nog meerdere trams en bussen die ook richting het centrum brengen, met als eindpunt Amsterdam Centraal.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Twee maanden waarborgsom;
- Volledig gerenoveerd;

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1894
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
46m²
Volume
117m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Bosboom Toussaintstraat 22", "zipCode": "1054 AR", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3651747, "lng": 4.8743397 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?