Botticellistraat 4 II - Amsterdam

Price   € 1.250.000 k.k.  

Sold

Description

BOTTICELLISTRAAT 4 BOVEN, 1077 GA AMSTERDAM

Zeer ruim drie laags bovenwoning (ca. 222 m²) met balkon en eigen entree gelegen op een uitstekende locatie in Oud-Zuid . In dit appartement zijn heel veel oorspronkelijke details bewaard gebleven en het is gelegen op afgekochte erfpacht.

Ligging:
Het appartement is gelegen in een zeer rustige straat in Oud-Zuid, tussen de Gerrit van der Veenstraat en de Tintorettostraat, om de hoek bij het Olympiaplein, in de nabijheid van de winkels in de Beethovenstraat en de gezellige Cornelis Schuytstraat. Tevens is er een goede bereikbaarheid met eigen vervoer vanaf de Ringweg A-10 en per openbaar vervoer. Het station Zuid WTC is in directe omgeving.
In dit stadsdeel is het mogelijk per adres zonder wachtlijst twee parkeervergunningen te verkrijgen.

Indeling:
Via een eigen trappenhuis bereikt u de tweede verdieping. Vanuit de hal bereikt u een separaat toilet met fonteintje, een eenvoudige keuken aan de achterzijde, twee deuren geven toegang tot de fraaie kamer en suite alsmede een kleine slaapkamer aan de voorzijde. Vanuit de keuken en de achterkamer is het balkon bereikbaar met fraai uitzicht over de diepe binnentuin.
Derde verdieping:
Op de derde verdieping is een eenvoudige badkamer gelegen alsmede twee grote en één kleine slaapkamer. Tevens beschikt deze verdieping over een separaat toilet.
Vierde verdieping;
De vierde verdieping is thans één grote ruimte die nog naar eigen keuze kan worden ingedeeld en is groot genoeg om hier twee goede slaapkamers en een badkamer in te plaatsen.
De huidige vloer van deze etage is reeds volledig goed geïsoleerd.


Bijzonderheden:
- Woonoppervlak van 222 m².
- Karakteristieke jaren 30 stijl (b.j. 1927)
- Balkon gelegen aan de achterzijde.
- Eiken houten parketvloer.
- Gedeeltelijk dubbel glas.
- De elektrische installatie (bedrading en groepenkast) is nieuw.
- Gelegen op erfpacht van de gemeente Amsterdam.
- Erfpachtbedrag is afgekocht tot 30 september 2051
- Servicekosten bedragen € 90,53.
- Oplevering in overleg.
- Parkeren via vergunningsstelsel (2 vergunningen per direct beschikbaar).


Dit bijzondere appartementsrecht biedt een unieke kans tot zeer aantrekkelijk wonen op een fraai locatie in het mooie Amsterdam Zuid.

Details

Price
€ 1.250.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1927
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monumental house, Protected town view

Surface and volume

Living surface
222m²
Volume
715m³

Layout

Rooms
8
Bedrooms
6
Floors
3
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
F
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Atag (1992, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, In residental area, Sheltered location
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Botticellistraat 4", "zipCode": "1077 GA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.348424, "lng": 4.8686185 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?