Ceintuurbaan 222 -1 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Ceintuurbaan 222-1

Charmant driekamer appartement op de eerste verdieping met een woonoppervlakte van circa 70 m2.

Op uitstekende locatie in stadsdeel Zuid, de populaire De PijP, gelegen. De recent opgeknapte Ceintuurbaan vormt het centrale middelpunt van de Amsterdamse Quartier Latin, met een riante keus aan horeca- en uitgaansgelegenheden. Ook winkels en openbaar vervoer zijn in ruime hoeveelheid in de buurt aanwezig. Dit maakt de bereikbaarheid van het appartement goed.

De indeling van het appartement is als volgt:

Middels een gemeenschappelijk trappenhuis entree op de eerste verdieping. Direct gevolgd door een ruime hal die aan de voorzijde toegang geeft tot een kleine slaapkamer (circa 1.84m bij 2.29 m). De riante woonkamer en suite geeft middels openslaande deuren aan de achterzijde toegang tot de slaapkamer. Aan de straatzijde is er middels openslaande deuren toegang tot het Franse balkon, aan de achterzijde is er een ruimer balkon dat gelegen is op het zuiden.
Aan het eind van de hal aan de achterzijde is er de vernieuwde keuken die voorzien is van een vier pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een combimagnetron. De douche alsmede het separaat toilet zijn te bereiken vanuit de hal.

Door de gehele woning wordt een nette laminaat vloer gelegd. Verwarming en het warme water geschiedt middels een individuele cv ketel.

Bijzonderheden:
- minimale huurperiode is twaalf maanden
- waarborgsom is twee maanden
- eigen aansluiting voor gas/ water en elektra

Huurprijs
€ 1.500,- (excl g/w/e)

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 25
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1900
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
70m²
Volume
200m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Ceintuurbaan 222", "zipCode": "1072 GD", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3522253, "lng": 4.8883814 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?