Ceintuurbaan 442 -2 - Amsterdam

Price   € 265.000 k.k.  

Sold

Description

Ceintuurbaan 442-2

Wonderlijk mooi wonen aan de Ceintuurbaan!
Op een van de mooiste stukjes van de Ceintuurbaan, gesitueerd tussen de Amstel en de Van Woustraat, worden thans drie appartementen hoogwaardig gerenoveerd. De appartementen zijn gesitueerd in een pand uit 1896 met een karakteristieke gevel.

Ideaal gelegen ten opzichte van alle gemakken die u zich kunt wensen. De nodige ontspanning is te vinden in het nabij gelegen Sarphatipark of aan de andere zijde de Amstel. Een ruim aanbod aan winkels treft u in de directe nabijheid op de Albert Cuypstraat inclusief de dagelijkse markt. Ook aan horeca geen gebrek. De bereikbaarheid via eigen en openbaar vervoer is uitstekend te noemen.

Het betreft twee appartementen met een enkele bouwlaag op de tweede en derde verdieping en een tweelaags bovenhuis op de vierde en vijfde verdieping. Van binnen worden de woningen helemaal “af” opgeleverd. De wanden en plafonds worden gesausd. Het appartement wordt voorzien van een eiken houten lamel parketvloer. Ook het sanitair en de keuken worden geplaatst. Er is nog keuze in de afwerkingsopties die te bespreken zijn met de woningcoach van Coen Hagendoorn.

De indelingen van de woningen zijn als volgt:

Middels het gemeenschappelijke trappenhuis die voorzien zal worden van tapijt bereikt u de woningen.

Tweede verdieping:
Entree van de woning in het midden van de verdieping. Ruime L-vormige woonkamer aan de voorzijde met Frans balkon. De moderne keuken zal in open opstelling geplaatst worden en van diverse apparatuur voorzien worden. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers die beide toegang geven tot het balkon. In het midden van het appartement is de badkamer gesitueerd die voorzien zal worden van een douche, wastafel en toilet. In de hal is een separate kast met de aansluiting voor de wasmachine en/of droger. Hier is tevens de opstelplaats van de CV en mechanische ventilatie.

Bezichtigingen
Om een indruk te krijgen van de locatie en het gebouw zijn er twee mogelijkheden om de woningen te bezichtigen. Woensdag 16 november tussen 14.00 en 16.00 uur alsmede vrijdag 18 november tussen 10.00 en 12.00 uur.

De appartementen zullen onderdeel uit gaan maken van een vereniging van eigenaars. De administratie zal worden gevoerd door Pro VvE Beheer.

De bestaande woning is eigendom van Rochdale. Dat betekent dat het appartementsrecht met de bestaande opstal wordt geleverd door Rochdale. U sluit hiervoor een koopovereenkomst met Rochdale. De erfpacht voor de woning is afgekocht tot 2055. Er wordt een separate aanneemovereenkomst afgesloten met aannemer Coen Hagedoorn Bouw. In de verkoopprijzen zijn de koopprijs en bouwkosten samengevoegd.

Voor dit project geldt een vaste notaris, Hartman LMH notariaat.

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten.

Details

Price
€ 265.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1896
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
48m²
Volume
130m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Ceintuurbaan 442", "zipCode": "1074 EC", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3551753, "lng": 4.902917 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?